Hava Durumu

Ankara da olacak mısınız?

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2016 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 07:38
Ankara’da yine canımız yandı, masum insanları teröre kurban verdik. Suriye iç savaşıyla beraber yeni bir terör şekliyle karşı karşıyayız. IŞİD’den ilham aldılar sivil insanlara saldırıyorlar.
13 Mart’ta Kızılay’da patlatılan canlı bomba Kobani’de eğitim almış PKK militanı çıktı. Diğerinin kim olduğu henüz belli değil. MİT, 3 Mart’ta tüm birimleri ve valilikleri canlı bombayla ilgili uyarmış. 3 Mart’tan olayın yaşandığı 13 Mart’a kadar on canlı bomba yakalanmış. ABD Büyükelçiliği bilgiyi bizden alıp kendi vatandaşlarını uyarmış. Kimi basında ve sosyal medyada konu hakkında o kadar yanlış bilgi var ki bu satırları yazmamı gerektirdi.
Terör denince hiç şüphe yok ki, dünyada bu belanın acısını en çok çeken ülkeyiz. Kırk yıldır mücadele veriyoruz ve işaretler sona doğru geldiğimizi gösteriyor. Bu ülkede terör bitecek ama ayıpları kalacak. Siyasetçinin, gazetecinin, aydının söyledikleri, yazdıkları, yaptıkları…
Ankara’da yaşayan İngiliz James Taylor, Kızılay’daki terör saldırısının ardından paylaştığı yazıda ‘Charlie oldunuz, Paris oldunuz, peki Ankara olacak mısınız?’ diyerek  dünyayı empati yapmaya çağırdı. Bir de bu ülkenin ekmeğini yiyenlerin sözleri var: “40 günde bitiriyorlar”. Hendek siyasetini destekleyen bir gazeteci bu. Adını siz bulun. Ayrıca,“bu ülkede yaşanmaz” diyen zavallılara ders olsun.
Olay sebebiyle Başbakan’dan randevu alıp görüşen Bahçeli’yi bir vatandaş olarak kutluyorum. Böyle durumlarda topluma güven vermek siyasetin görevidir. Kılıçdaroğlu yine sınıfta kaldı. Eh değişim zihniyette olur. 
Teröre karşı mücadelede hepimize görev düşüyor. Vatandaşlar olarak kuşkulandığımız her aracı, her insanı polise bildirelim.     
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.