Hava Durumu

Bir kurultay hikayesi

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2016 01:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 01:39
Uzun süredir gündemi işgal eden MHP’nin Tüzük Kurultayı nihayet 19 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Bahçeli’nin “korsan ve geçersiz” gördüğü tüzük kurultayı 750 delegenin imzasıyla başladı. MHP’yi yönetmek için çok aday var ama işin doğrusu bu mücadele iki kişi arasında geçiyor. Devlet Bahçeli, Meral Akşener. Diğer adaylar sadece bir görüntüden ibaret. Nitekim kurultayda değiştirilen 13 tüzük maddesinden haberleri olmadığı gibi.
Bundan evvel de yazdık. MHP’yi iyi günler bekliyor diyebilmek kolay değil. MHP delegesi, değişim ve güven arasında sıkışmış bulunuyor. Bahçeli’ye güveniyor ama ondan değişim beklemiyor, Akşener’den değişim bekliyor ama güvenemiyor. Bu yarışın sonunda biri kazanacak. Ama kim kazanırsa kazansın MHP’de ciddi bir kırılma olacaktır. Diğer taraftan dünya siyaseti ,dengeleri altüst etmektedir.Tabiatıyla bu durum iç siyaseti de etkileyecektir.
Dünya hızla yeni bir çağa doğru gidiyor. Eski yazılan çizilen, konuşulanlar şimdi gerçekleşme yolunda hızla ilerliyor. Ülkeler artık işgalleri askerle yapmıyorlar. Türkiye, dünyanın en hareketli olduğu bölgenin merkezinde yer alıyor ve Türkiye, kaosa sürüklenmek istenen bir ülke. Türkiye’nin terörle mücadelesi bundan evvelki mücadeleye hiç benzemiyor. Çünkü bugün Türkiye’ye karşı terör hareketi yürütenler maalesef Türkiye’nin müttefikleri tarafından daha evvel hiç olmadığı kadar destekleniyor.Ülke aleyhine çalışan içimizdeki hainler ayrı bir büyük sorun.
Sonuç olarak Türkiye sistem değişikliği yapacaktır. Belki o zaman iç siyaset bu denli hareketli olmayacaktır. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.