Hava Durumu

Karar veren büyücü kurbanlık bakire

Yazının Giriş Tarihi: 24.09.2015 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.09.2015 08:39
Eski devirlerde bazı Afrika kabilelerinde, Güney Amerika’da bazı toplumlarda, her yıl bir bakire kurban edilirmiş. Senenin birinde, genç bir yiğidin çok sevdiği kız kurban edilmek için seçilmiş. Neticede törenlerle bakire kızın ruhu ilahlara hediye olarak verilmiş.
 Kız da, genç de çaresiz kalmışlar. Zira ilahların isteğinin yerine getirilmemesi, kabilenin ilahların gazabına uğramasına sebep olacağından hiç kimse itiraz edemiyormuş.
Genç kız kurban edilmiş. Gerçekten o yıl her şey bol olmuş. Ayrıca kabilenin düşmanları da kuzu gibi davranmışlar.
 Ancak için için yanan genç adam, yılın sonunda ilahlara kurban kararını veren büyücünün karşısına geçmiş dikilmiş ve büyücüye: “ Kurban ettiğiniz kız benim sevgilimdi, ayrıca bakire de değildi” demiş.
Büyücü:” Hiç önemi yok, biz kurbanı ilahlara vermiyoruz ki! Bu, kabilenin dirlik ve düzenliği için bunlar yapılıyor. Birlik için insanların buna inanması önemli. Sana da tavsiyem, bana söylediğini başkalarına söyleme, seni öldürebilirler” deyip genci yolcu etmiş.
Yeni dünya düzeninin gerçek planlayıcısı ve uygulayıcısı, günümüzde ABD’yi yöneten Neoconlar mı, başka bir ifadeyle bugünkü Amerikan yönetimi karar veren büyücü mü, yahut da seçilmiş kurbanlık bakire ve karar veren büyücü henüz sahnede gözükmüyor mu? 
Daha 1970’lere kadar “ İsa’nın katili” olarak görülen Yahudiler ile Evanjelist Hıristiyanlar kuzu sarması haline gelmişler, inançlar arasındaki ciddi ayrılıklar göz ardı edilmekte, adeta birbirini kutsamaktadır. Diğer taraftan bütün dünyaya bir İslamafobi pompalanmaktadır. Kurulmak istenen yeni düzenin ruhuna İslam’ı kurban seçip, Müslümanların katlini meşrulaştırmaktadırlar. Çünkü ellerinde bulunan iletişim araçlarıyla her türlü algıyı yaratıyorlar.
Evanjelist Hıristiyanlık ile Kabalist formata tabi tutulmuş eski ve yeni Ahit’in inancı, İsa Mesih’in gelişini hızlandırmak için sürekli kaosa yatırım yapıyorlar. Kaos ve anka kuşu adeta, yeni dünya düzeni kaosunun küllerinden doğacak. 
Bu çarpık inanç nice insanların ölmesine, sürünmesine, sefaletine yol açıyor ve açmaya devam edecektir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.