Hava Durumu

MHP, CHP’yi iktidar yapmak istiyor

Yazının Giriş Tarihi: 20.08.2015 07:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.08.2015 07:44
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmesi bir sonuç vermedi,nezaketen bir görüşme oldu. Bahçeli, 7 Haziran akşamı seçim resti çekmişti, şimdi seçimden kaçış çarelerini arıyor. 
Bahçeli’nin dünkü açıklamaları hiçbir şey söylememek üzerine kurulmuş. Davutoğlu, Bahçeli’ye dört teklifle gitti , bu tekliflerin hiçbiri Bahçeli tarafından kabul görmedi.
Davutoğlu’nun sunduğu dört teklif neydi? Bir, AK Parti MHP koalisyonu. İki, AK Parti MHP seçim hükümeti. Üç, seçim hükümetine üye vermeyecek. Dört, azınlık hükümetine destek vermeyecek.  Bahçeli kısaca bütün teklifleri reddederek “uzlaşmaz” tavrını sürdürüyor.
Bahçeli’nin bu tavrı hükümet kurmayı ve seçimlere gidilmesini imkansız hale getiriyor. Oysa bu siyasi tablo içinde seçim dışında başka bir yol görünmüyor. MHP ne muhalefete yanaşıyor ne  AK Parti’ye ne de seçime. Belirsizlik sürsün dercesine. Belirsizliğin ülkeye maliyeti bir hayli yüksek.
7 Haziran’dan bu yana borsada bir gerileme var. Bu tarihten itibaren şirketler borsada 60 milyar değer kaybetti. 5 Haziran’da 617 milyar lira olan şirketlerin toplam değeri 557 milyara geriledi. Döviz ve faizdeki kayıp bu hesapların dışında. Seçim maliyetinden söz edenler bu rakamlara baksınlar.
Hurdacılara acil
yer bulunsun
Bursa’nın her tarafı hurdacı dükkanına döndü desem abartı olacak ama bu şehirde çok fazla hurdacı var desem yanlış olmaz. Bu şehirde çok hurdacı var ve hiç kontrol yok. Artık evler hurdacı dükkanı veya deposu haline gelmeye başladı. Kontrol hangi alanda var ki hurdacıda olsun diyebilirsiniz. 
Bu itiraza katılırım. Çevre kirliliği, gürültü kirliliği, ses kirliliği, dere kirliliği, tepe kirliliği,  trafik kirliliği, düğün dernek kirliliği…  Kirlilik denince ne ararsanız var. Yaşasın denetimsizlik ve “demokrasi.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.