Hava Durumu

Ülkeleri yıkan devrimler ve Saroz

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2015 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 08:03
Gözlerimizin önünde cereyan eden olaylar zinciri öyle hızlı geçiyor ki, birine anlam vermeye çalışırken peşinden diğeri, geliyor. Ukrayna, Afrika, Ortadoğu vb.
Yıl 2003. SSCB’nin eski dışişleri Bakanı ve Gürcistan Devlet Başkanı Şevardnadze’ye yönelik “ Gül /Kadife Devrim” adı verilen bir darbe hazırlanmıştı.
Yıl 2004. Yine eski bir SSCB üyesi olan ve Rusya’nın büyük yatırımları bulunan Ukrayna’da “ Turuncu Devrim” yaşanmıştı. Örnekleri Sırbistan, Liberya, Nepal olarak çoğaltmak mümkün. Tabii Arap Baharı’nı da unutmamak lazım.
Yıl 2013. Gezi Olayları açık bir şekilde batılı güçlerce finanse edilen bir tezgâhtı. Tıpkı aynı zamanlarda Mısır’da Mursi yönetimine yönelik sahnelenen sokak eylemleri ve darbe gibi. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 100’den fazla ülkedeki “Açık Toplum Vakıfları” bunun için finanse ediliyor. İsyanların finansmanını hep aynı isim sağlıyor. George Saroz. Kim bu Saroz?
Beş parası olmayan Saroz, Macar asıllı bir Siyonist! Elbette milyarlarca dolar serveti yönetiyor ama gerçekte bu servet kendine ait değil. Servetin gerçek sahibi, büyük Baron Rothschild hanedanı. Saroz bunlar adına bu olayları çıkaran ve yöneten bir taşeron.
İlk dönem Siyonistlerinden Yahudi tefeci Mayer Amshel Rotfschild ve beş oğlunun Frankfurt’ta kurduğu Rothschild hanedanlığı, iki asrı aşkın süredir başta bütün Avrupa olmak üzere, çok sayıda devlet üzerinde nüfuz sahibi… Hâlâ İngiltere’yi merkez üs olarak kullanan Rothschild’lerin arşivi yıllar önce Ruslar’ın eline geçmişti. Arşiv on yıl kadar önce, Putin’le yapılan pazarlıklar neticesinde iade edilmişti. Yani savaş yeni başlamış değil. Şimdi Çin Rusya’nın karşısına çıkarılıyor.
Ukranya, Gürcistan, Suriye, Irak, Libya ve başka bölgelerde süren kirli savaş ve sokak eylemleri sadece bir “nüfuz savaşı.” Zarar görenler ise masum halklar ve ülkeler. Son olarak Ukranya’da yaşananlar, bize 2008’de Gürcistan’da yaşanan iç savaşı hatırlatıyor. Rusya’nın Kırım Özerk bölgesi’ni ilhak etmesi yeni çatışmaların habercisi olabilir mi?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.