Hava Durumu

AK Parti’nin takip ettiği Nilüfer’deki seçimde sürpriz!..

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2016 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 05:00
Ucu;
CHP ve AK Partili kişiler arasında mahkemelik olmaya varıncaya kadar yaşanan gelişmeler belki de bir tesadüftü.
Hatırlanacaktır;
Kısa bir süre önce bir belediye meclis toplantısı öncesinde CHP’nin Nilüfer Belediye Meclis Üyesi şehir plancısı Gizem Elmas ile belediyenin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatma Tekin, iddiaya göre “özel hayatlarına” dair bir meseleden dolayı herkesin içinde kavga etmişlerdi.
Nitekim;
Bu durum, AK Parti Başkan Yardımcısı Tahir Kahveci tarafından kamuoyuna duyurulunca iş daha da büyümüştü.
Sonra da;
Belediye müdiresi Fatma Tekin görevden alınmış, Gizem Elmas’ın da meclis üyeliğinden istifası istenmişti.
Ama;
Partiden ihraç edilmekle “tehdit” edilen Elmas, “bu oyuna” gelmemiş ve meclis üyeliği yerine CHP’den istifa edip bağımsız kalmıştı mecliste.
***
İşte;
Ne ilginç ki, tam bu esnada Nilüfer Belediyespor’da bir kriz patlak vermiş ve belediye eski başkan yardımcısı Ali Karamık’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı spor kulübü, sürpriz bir şekilde olağanüstü kongre kararı almıştı.
Karamık;
Bu durumu sağlık nedenlerine bağlasa da, yönetiminden bir isim  “Spora, siyaset karıştırılmamalı” diyerek biraz ipucu vermişti bu olağanüstü kongrenin nedenine dair.
Hatta;
Bazı yönetim kurulu üyeleri “yoruldukları” gerekçesiyle yeni dönemde görev almayacaklarını söylemişlerdi özel bir sohbette.
***
O olağanüstü kongre yapıldı.
Ve;
Herhangi bir sıkıntının olmadığı iddia edilen Nilüfer Belediyespor’da, sanıldığı veya söylenildiği gibi sadece yönetim kurulu başkanı değil, sürpriz bir şekilde yönetim kurulu da komple değişti!
Öyle ki;
Başkan Karamık’ın yönetiminde bulunan Fevzi Çağlayan, Fuat Alpaslan, Melek Küçükbayraktar, Serkan Özgür, Erol Yılmazer, Naci Kale, Tan Gündüz, İrfan Demirdüzen, Ayhan Korgavuş, Hüseyin Yetişiroğulları, Murat Özge ve Meral Çakıcı’dan oluşan yönetimin hiçbiri yeni yönetimde yer almadı.
Meclis üyesi Fırat Emiroğlu başkanlığında yeniden dizayn edilen yönetim kurulu ise Yalçın Işıkyıldız, Muhammet Aydın, Oğuzhan Şahinkaya, Ender Vapur, Abdullah Koç, Zekeriya Işık, Sami Gürbüz, Hamit Işık, Ümit İşmen, Tahsin İleri, Mehmet Saldız ve Ahmet Kılıç’tan oluştu.
Böylece;
Olağanüstü kongre ile tepeden tırnağa denecek şekilde oldukça dikkat çekici kapsamlı bir değişiklik yapıldı Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yönetiminde ki, AK Parti’nin Nilüfer yönetiminin dikkatini çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.