Hava Durumu

AK Parti, yerel yönetim zirvesinin en büyüğünü Bursa’dan başlatıyor

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2016 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 07:28
Zaman zaman; Parti teşkilatı yöneticileri ile belediye başkanlarını dar kapsamda bir araya getirip bilgi alışverişi yapılmasını sağlayan AK Parti Genel Merkezi, bu buluşmaların zirve niteliğindeki en büyüğünü Bursa’dan başlatma kararı aldı.
Planlamaya göre;
Söz konusu zirvenin adına “1. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı” denildi.
Zirve;
Bursa’nın yanı sıra Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova illerini ilgilendiriyor.
AK Parti’nin;
Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca organize edilen ve ilki 7 Mayıs Cumartesi günü Bursa’da gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı buluşmaya bu illerin büyükşehir ve il belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, il başkanları, belediye meclis üyeleri, partinin yerel yönetimler başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanları davet edildi.
Aynı zamanda;
Kocaeli Milletvekili olan AK Parti’nin Bölge Koordinatörü İlyas Şeker’in başkanlığında gerçekleştirilecek olan bu büyük buluşmanın onur konuğu ise İçişleri Bakanı Efkan Ala olacak.
Programa göre;
Merinos’ta Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek buluşmada, Bakan Ala, partisinin yönetici ve belediye başkanlarına bilgi ve tecrübelerini aktaracak.
Yanı sıra;
AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Kayseri’nin Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özhaseki ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da bilgi ve tecrübelerini, partilileriyle paylaşacak diğer konuşmacılar olacak.
Anladığımız kadarıyla;
İlki, cumartesi günü Bursa’dan başlayacak olan bu geniş kapsamlı buluşmalara AK Parti Genel Merkezi çok önem veriyor.
Nitekim;
Hem parti teşkilatlarının yöneticilerini, hem de belediye başkanlarını, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte bir araya getirerek bunu bölge bölge sürdürmeyi planlıyor.
Bu da akıllara, AK Parti’nin “her duruma karşı” yerel yönetici ve teşkilatlarıyla birlikte hazır tutulmaya çalışıldığı düşüncesini getiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.