Hava Durumu

AK Parti’yi eleştirmek isterken seçmenlerin tuzağına düştüler

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2012 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2012 09:20

Tabii;
Gerek kentin büyüklüğü, gerekse Bursa medyasının, Türkiye’nin en büyük ve güçlü medyası olması da bu yapıyı sürekli hareketli tutan diğer etkenler.
Ne var ki;
Zaman zaman medyaya servis yapılan haberlerde ya da düzenlenen basın toplantılarında hatalara da rastlanıyor ve sırf iktidara muhalefet olsun diye birtakım yanlış uygulamalara görülüyor.
İşte;
Bu örneklerden sonuncusu, Beytiye Ersavaş başkanlığındaki MHP Osmangazi ilçe kadın kolları üyelerinden geldi.
“Osmangazili asenalar” olarak adlandırılan MHP’li kadınlar, son olarak ilçenin metruk bir bölgesinde ev ziyaretleri yapıp, partilerinin propagandalarını yaptılar ki, buraya kadar her şey normaldi.
Taa ki, AK Partili yerel ve genel iktidarı eleştirdikleri nedenlere kadar.
MHP’li kadınların;
Ev ziyaretleri yaptıkları bölgeye doğalgazın hala getirilememiş olmasını eleştirmeleri,çocuklarının eğitimi için en yakın okula uzun bir mesafe bulunmalarını kabullenememeleri, hatta ve hatta dere yatağı yanındaki bu mahallenin insanları için bir güvenlik bariyeri oluşturulmamasına tepki göstermeleri, iktidara sırf muhalefet etmek için yapılan muhalefetten farksız değildi.
Eğer ki;
MHP’li kadınlar gittikleri bu mahallenin imar kanununa aykırı olarak tam anlamıyla kaçak ve yasadışı oluşturulduğunu biliyor olsalardı ve Bursa ovasının katledilmesine bu kaçak mahallenin de etken olduğunu göz önüne almış olsalardı, eminiz ki bu bölgeye hizmet değil de yıkım ekiplerinin getirilmesi için Bursa adına çağrı yaparlardı.

 

Geçen sezona göre başarı var ama...

Bursaspor;
Şampiyonluğun tesadüf olmadığını göstermek isterken geçen sezon ligin ilk yarısını 13. sırada tamamlamıştı ki muazzam bir düşüş kaydetmişti.
Hatırlanacaktır;
Futbol otoriteleri bu ciddi düşüşü alınan yabancı oyuncuların kötü çıkmasına ve arzulanan performansı sergileyememesine bağlamışlardı.
Şimdi ise, Bursaspor ilk yarıyı 6. sırada tamamladı.
Kuşku yok ki, bu sıralama, geçen sezona göre iyi bir sıralama ancak arzulanan bir sıralama da değil. Kaldı ki, geçen yönetime dair sezonki eleştirilerin yine sürdüğünü bizler bile duyuyoruz.

 

Böceklere dair 2 boyut getirdi

Görünen o ki;
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisinde böcek olarak adlandırılan dinleme cihazlarının bulunması yeni bir tartışma yaratıyor.
Başta;
MİT ve TÜBİTAK olmak üzere bulunan böcekleri inceliyor ki, böylece ne tarz ve hangi çapta bir dinleme yapılabileceğinin aydınlatılacağı sanılıyor.
Erdoğan’ın dinlenmesine yönelik olarak dün de Bursa Milletvekili ve MHP Genel     Sekreteri İsmet Büyükataman farklı bir boyut getirdi ve olayın iki önemli noktası olduğunu aktardı.
Büyükataman’a göre;
AK Parti iktidarı siyasi meşruiyetini kaybediyor ve bu böcek olayını ortaya atarak halk nezdinde mağdur rolüne bürünüyor.
Büyükataman’a göre ikinci boyut da, MİT’in bu dinlemeleri kimin ve ne amaçla yaptığını bilememesi durumu.
Eğer gerçek ise bu durumu acizlik olarak gören Büyükataman, konunun aydınlatılması için de Başbakanlığı dinleyenlerin mutlaka kamuoyuna açıklanması gerektiğini söyledi.

 

Muhalefet 2012’yi değerlendirecek!

 AS TV’de;
Hazırlayıp sunduğumuz canlı yayın “Politika Kulvarı”nda bu akşam masaya, geride bırakmakta olduğumuz 2012 yılını yatıracağız. Siyasetten, ekonomiye ve icraatlara değin geniş bir  yelpazede değerlendireceğimiz 2012’yi, deneyimli parlamenterler CHP Milletvekili Turhan Tayan ve MHP Milletvekili Necati Özensoy’la konuşacağız. Saat 20.30’da başlayacak “Politika Kulvarı”nı kaçırmamanızı öneririz.

 

Giden imzalara teşekkür ettiler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.