Hava Durumu

Bursa'nın en güzel hediyesi BURFAŞ ile artık daha ucuza

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2017 04:44

Döneminde ucuz hizmet parolasıyla, ilçeleri de kapsayacak şekilde art arda açılan sosyal tesislerle hem şirketin altın çağını yaşatan, hem de istihdamı ile Bursa ekonomisine önemli katkı sağlayan BURFAŞ'ın Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, ekibiyle birlikte yeni bir heyecan içinde.

Bursa'nın;
Özel lezzetlerinden kestane şekeri satışına da başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden BURFAŞ, piyasaya da rakiplerinden yüzde 30 daha ucuza fiyatla girdi.
Bu yönde;

"BURFAŞ Kestane Şekeri" markasıyla piyasaya iki farklı ürün çıkarılmasını sağlayan Gümüşsoy ve ekibi, 550 gram ve 1150 gramlık ambalajlarla satışa sunulan kestane şekerlerinin en önemli özelliği, katkısız şerbetli ve saf oluşu.
Piyasadaki satışları 54 lirayı bulan kestane şekerlerini, BURFAŞ kalitesi ve özel ambalajları ile 30 lira ve 20 liradan satışa sunan şirket yönetimi, bu ürünleri şimdilik kendi bünyesindeki sosyal tesislerden satıyor.
Bursa'dan şehir dışına götürülecek en güzel hediyenin artık daha ucuza ve BURFAŞ kalitesi ile satın alınabileceğini anlatan Muhammet Gümüşsoy, bu yeni sosyal projelerinin de diğerleri gibi ilgi göreceğinden oldukça emin.

"Sis bombası"na açıklık getirdi

Sosyal medya hesabından geçen gün paylaştığı o dikkat çeken paylaşım için aradı, MHP'nin Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir.
Partisi;
MHP'nin aksine kişisel olarak "hayır" diyen Koçdemir, o paylaşımında "Oy gününe doğru, hakikati örtmek için üst üste sis bombaları atma taktiği için düğmeye basıldı. Gündemi saptırmamalı. Yanlış teklife hayır" demişti.
Aradığında;
"Galiba bu mesaj yanlış anlaşıldı" deyip, anlatmak istediğini söyledi.
Kullandığı "sis bombası" ifadesinin bir benzetme olduğunu ve referanduma ramak kala gündemin başka konulara kaydırılacağını söylemek istediğini anlatan Koçdemir'in bu açıklamasını da paylaşmış olalım.

Sandıktan bu çıkmalı...

Belki de; 16 Nisan referandumunun en güzel fotoğrafı bu.
Bir tarafta;
"Kararımız için evet" görüşü.
Diğer tarafta da;
"Geleceğim için hayır" görüşü.
Görüş olarak karşı karşıyalar ama, ülke için omuz omuzalar.
Ülkenin başına gelen her melanette kenetlenmeyi ve tek vücut olmayı bilen bu millet, gerçekten çok özel bir millet.
Öngörümüz o ki;
Evet'çi ve hayır'cı görüş arasında bugüne değin büyük bir saygı içinde geçen bu durum, 16 Nisan sonrası da nezaketle devam edecek, kimse kimseyi görüşünden dolayı yargılamayacak.

Dananın kuyruğu

Deyim yerindeyse; Dananın kuyruğunun kopmasına 1 hafta kaldı.
Haftaya bugün;
Milyonlarca seçmen sandık başında bir pazar günü geçirecek, ardından da televizyonlardan sonuçların açıklanmasını bekleyecek.
O gece sonuçlar çok erken açıklanacak.
Ama;
Meraklıları için saatlerce sürecek yayınlar olacak, türlü türlü değerlendirmeler ve yorumlar yapılacak.
Ve sonra da;
Çıkan sonuçla birlikte her yönden farklı bir Türkiye başlayacak pazartesi sabahından itibaren.

Erdoğan'dan referandum sonrasına özel talimat

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın son Bursa ziyaretinde kendisine Valilik'te köfte servisi yapan Orhan Köfte'nin sahibi Orhan Çelik anlattı olayın hikayesini.
Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemlerde Oylat'a çok sık geldiğini ve merhum Hikmet Şahin tarafından ağırlandığını söyleyen Orhan Çelik, Erdoğan'ın İnegöl köftesiyle asıl o zamanlar tanıştığını anlattı.
Son olarak;
Yine kendisinin isteğiyle Erdoğan'a bu lezzeti servis yapan Çelik'in söylediğine göre, Erdoğan o ziyarette 16 Nisan'dan sonra Külliye'de yapacakları ilk muhtarlar toplantısında muhtarlara İnegöl köfte servisi yapılmasını istemiş.
Haliyle bu istek, Orhan Çelik'i daha da onore etmiş.
Çelik şimdi referandumun bir an önce tamamlanmasını siyasetin dışında farklı bir heyecanla bekliyor.

CHP'li İrgil'in gizli hayırcıları?

Sönmez Medya'yı ziyaret ettiğinde hayli dikkat çeken bir iddiada bulundu, CHP'nin Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil.
AK Parti içinde referandumda "hayır" oyu verecek milletvekillerinin olduğunu iddia eden ve bu durumu "bilerek söylüyorum, çünkü benimle konuşuyorlar" diyen İrgil'e göre, 16 Nisan akşamı da sandıktan "hayır" çıkmaması için hiçbir neden yok. Sohbetimizde;
İrgil'in iddia ettiği bir başka konu da, bugüne değin genel seçimlerde AK Parti'ye blok oy veren seçmen kitlesinin bir kısmının, referandumda "evet" demeyeceğine dairdi.
İrgil'e göre bu durumun nedeni de, hem "bozulan ekonomik şartlar", hem de "mevcut sistemin bozulmaması" isteği.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.