Hava Durumu

Torun’a sürpriz ve Davutoğlu çıkarması

Yazının Giriş Tarihi: 07.01.2015 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2015 08:15
AK Parti;
Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun için çok hoş bir sürpriz oldu.
Yaklaşan;
İl kongresi için pazartesi günü Ankara’ya giderek önce partisinin Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, ardından da Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilen Torun, yeni dönem için vize alarak pazartesi gecesi Bursa’ya geldi.
Pazartesi günleri;
AK Parti’nin olağan il yönetim kurulu toplantıları günü.
Dolayısıyla;
Ankara’dan gelen bu “müjdeli” haber doğrultusunda, 60 yönetim kurulu üyesi de, başkanları Torun’a sürpriz yaptı.
Ve;
Torun’u yönetim kurulu için parti binasına değil, Almira Otel’e davet ettiler.
Torun da, oteldeki toplantıya partili arkadaşları tarafından alkışlarla girdi ve ardından da bu yönetimin son kurmay toplantısı yapıldı.
    
Bu;
Son buluşmada hem dönem değerlendirildi, hem de 10 Ocak Cumartesi günü Bursa’ya il kongresine gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun programı değerlendirildi.
Henüz;
Başbakan Davutoğlu’nun programı net değil.
Ancak;
Planlamaya göre Davutoğlu’nun cuma akşamı Karabük’ten Bursa’ya gelmesi ve geceyi, belirlenecek otelde geçirdikten sonra cumartesi sabahı da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek il kongresine katılması bekleniyor.
Davutoğlu;
Burada yapacağı konuşmasının ardından da partisinin Yalova il kongresine geçecek.
Başbakan Davutoğlu;
Bursa’ya bakanlarıyla da çıkarma yapacak.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Seçim İşleri’nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ile milletvekilleri de, Genel Başkanları ve Başbakan Davutoğlu ile birlikte Bursa’da olacaklar.
    
Dün akşam;
AS TV’de canlı yayın konuğumuz olan İl Başkanı Cemalettin Torun’un önünde şimdi 120 kişilik yeni yönetim kurulu listesi hazırlığı var.
60’ı asıl, 60’ı yedek olmak üzere çok sayıda kadına da yer vererek pek çok ismi yeni listesine sokması beklenen Torun, Sedat Yalçın döneminde il yönetimine seçilen mevcut yöneticilerden bazıları ile de çalışacak.
Nitekim;
Cumartesi günü tek aday üzerinden gidilecek AK Parti Bursa il kongresinde seçilecek yeni kurmay kadrosunun en büyük özelliği, haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimlerine, AK Parti’yi Bursa’da seçime hazırlayacak kadrolar olacak olması.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.