Hava Durumu

Yeni habercilik anlayışımız

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2017 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 08:56

Değişen mevsimin habercisidir eylül.
Biz gazeteciler için ise yeniliğin, daha da güçlenmenin ayıdır.
Bursa'nın en "kaliteli" yerel gazetesi BURSA HAKİMİYET'in 44. kuruluş yıldönümüydü dün.
Siz okurlarımızın, dostlarımızın gönderdiği kutlama mesajları ve çiçekleriyle taçlandı bu onur günümüz.
4 yıl önce Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendiğim Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV'nin, Bursa'da son dönemin -kâr marjları da gözetilerek- en atılımcı ve yenilikçi medya grubu olmasının yaşattığı onur, tüm Sönmez Medya çalışanlarını pozitif etkiliyor.
Aynı zamanda;
Dün sabahtan itibaren başladığımız ve adını bu sezon, merhum çalışma arkadaşımız Alican Tarakçıoğlu'ndan alan yeni yayın dönemimiz, sizleri daha seri, daha bol ve her zamanki gibi gerçek haberlerle buluşturacak.
***
BURSA HAKİMİYET;
Yerel medyaya bu sezon da öncü olacak.
Türkiye'de;
Halen, ISO kalite belgeli tek yerel gazete olan BURSA HAKİMİYET, özel boyutuyla, tamamı renkli olarak ve heatset (kurutmalı baskı) tekniği ile basılan ilk ve tek yerel gazete olmanın da gururunu yaşıyor.
Ne mutlu ki bizlere, teknolojinin en iyisini sadece BURSA HAKİMİYET ekibi kullanıyor.
***
Yazı İşleri Müdürlerimiz Kemal Göz ve Ali Kemal Aksakal'ın gözetiminde her gün titizlikle hazırlanan BURSA Hakimiyet, aramıza yeni katılan deneyimli kalemler Adnan Baş-topçu, Namık Göz ve İlhami Yıldız'ın tıpkı Erdal Özdür ve Murat Kuter gibi kente yön veren yazılarıyla daha da güçlendi.
Süha Gürsoy yönetimindeki Spor Servisimiz de, yeni sezona bomba gibi başlayan Bursaspor gibi adeta.
Özgür Acer ve ekibinin hazırladığı YAŞAYAN BURSA ise yenilikleriyle birlikte, cemiyet hayatının bu sezon da tartışmasız lideri olacak.
Haber Müdürümüz Bilgehan Hacıoğlu da geniş editör ekibiyle yeni yayın dönemimizde de, gelişmeleri sizlere en ince ayrıntısına değin ulaştırmak için çalışıyor.
***
Gururla söylemek gerekirse, Bursa'da organik tekil tıklamanın lideri olan bursahakimiyet.com.tr ise İlker Türker ve ekibiyle bu sezon artık saniyelerle ulaştıracak en yeni haberleri.
Bunun için, bu adresi cep telefonunuza indirmenizi öneririm.
Bursa'nın en köklü ve heyecanlı radyosu Radyo S de bu sezon fazlasıyla iddialı.
Sevgili Fatih Sevinç'in ezberlettiği 95.7 frekansı sizlere özellikle ev, işyerleriniz ve otomobillerinizde yeni bir dünya açmaya başladı.
***
Yanı sıra;
Bursa'nın ihbar hattı olan 0538 0951616 no'lu WhatsApp hattımız da, dilediğiniz şikayet, öneri ve talep için 24 saat görevde.
Görüntüsüyle çekip bize göndermeniz, sorununuzun çözümlenmesi, önerinizin yerine gelmesi için yeterli.
***
Bursa'nın ilk televizyonlarından AS TV ise artık ulusal bir kanal olma yolunda.
Spordan siyasete, ekonomiden magazine, Bursa sokaklarındaki anında canlı yayınlardan, son dakika gelişmelerine değin yerel televizyonculuğun adresi, yeni yayın araçlarımızla yeni dönemde sadece AS TV olacak.
Firmasını;
Çalışmalarını ve duyurularını kamuoyuna aktarmak isteyenlerin buluşma adresi de, yeni değişiklikler ve fazlasıyla uygun bütçe seçenekleriyle yine BURSA Hakimiyet'in o sihirli ilan sayfaları olacak.
Bizlerin;
Müşteri olarak değil, yol arkadaşlarımız olarak gördüğümüz çok sayıdaki ilan/reklamveren, yeni sezonumuzda çok daha kazançlı çıkacak.
Artık;
Yeni nesil medya dünyasında yönetimsel sıkıntılar, hata kaldırmıyor.
Sönmez Medya'nın tüm mecraları, uzun süredir tek elden ama ortak akıl sağlanarak yönetiliyor.
Böylece, her gün sıfır hataya yakın performans sergileniyor ki, başarının sırrı da, mecralarımız arasındaki bu sıkı işbirliğinden geçiyor.
Dün;
Sönmez Medya Genel Müdürümüz Burak Özgün'ün Bursa kamuoyuna aktardığı gibi "Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'in, zorlu ve uğraşılmaması gereken bir sektör olarak nitelendirilen yerel medyaya bunca yıldır sahip çıkması ve güç vermesi, kent ve ülke sevdamızın bir başka göstergesi".
Biz Bursa için varız, ülkemiz için de her daim hazırız.
Kısacası...
'Gecenin rengi' henüz belli değilken bile, Sönmez Medya tüm mecraları ile 15 Temmuz gecesi nasıl refleks gösterdiyse, yeni dönemde de aynı ilkeleriyle hareket edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.