Hava Durumu

BURFAŞ’a uluslararası onur

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2015 09:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2015 09:11
Özünde belediyelerin kebapçılık, balıkçılık ya da lokantacılık; adına ne derseniz deyin hizmet sektöründe çok fazla boy göstermesini tasvip etmesem de bu alanda 53 tesisi bünyesinde barındıran BURFAŞ’ı kutlamak lazım
Çünkü BURFAŞ kaliteli hizmetleriyle Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘2016 Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Başkan Recep Altape’nin konuya ilişkin sözleri şöyle:

  “40 ülkeden 7 bin şirketin üye olduğu Evrensel Ticaret Liderleri Kulübü tarafından ‘Uluslararası Otel ve Restoran Kalite Ödülü’nü almaya hak kazanan BURFAŞ’ın başarısı, Bursa için bir onurdur”
Başkan’ın söylediğine göre ödül töreni, 2016 yılı ocak ayında Madrid’de yapılacak.
Ödül almak önemli ama yakalanan kalite çıtasını sürdürülebilir kılmak çok daha önemli olsa gerek.
Bu arada BURFAŞ’ın 23 yıl önce fuar organizasyonları yapmak üzere kurulduğu düşünüldüğünde 2009’dan bu yana sosyal tesis işletmeciliğinde geldiği nokta oldukça dikkat çekici.

Genç girişimciler teşvik istiyor

2016 yılından beklentiler oldukça fazla.
 Kimisi KOBİ yılı, kimisi yatırım yılı, kimisi reform yılı olmasını isterken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kaan Yeşil de “2016 yılı girişimcilik yılı olsun” diyor. 
2016 yılının Türkiye için ekonomide reformlarla dolu bir yıl olmasını beklediklerini söyleyen Yeşil, “Hükümetin 2016 Eylem Planı’nda genç girişimcilere yönelik ciddi teşvik paketlerini hayata geçirecek olması geleceğimiz için önemli bir adımdır. Türkiye olarak ekonomide uzun vadeli hedeflere ulaşmamız için özellikle genç girişimciliği daha fazla teşvik etmeliyiz” ifadesini kullanıyor.
Kısaca 2016’dan beklentiler fazla. Bakalım kiminki karşılanacak.

Ziraatçılarda kurul heyecanı 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu bugün 10:00’da Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi Ortak Salonu’nda yapılıyor.
Yarın seçimler var, yönetim kurulu ve delege seçimi yapılacak.
Seçimlerde Çağdaş Mühendisler Grubu adına Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu Bağımsız Ziraat Mühendisleri Grubu adına da Osman Yorulmaz yarışacak.
Seçimlerde 800 civarında üyenin oy kullanması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.