Hava Durumu

Bursa Antalya’ya uçacak

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2016 02:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 02:18
Halen Yenişehir Havaalanı’ndan Ankara,Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Muş ve Samsun’a sefer yapan Anadolu Jet 7. hattı Antalya’ya açıyor.
Antalya seferleri bir süreden beri konuşuluyordu. Belki biraz sarkma oldu. Sonunda beklenen an geldi; Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’ya Yenişehir’den direkt uçuşlar 12 Temmuz’da başlıyor. Gerçekten büyük eksiklikti nihayet giderilecek.
Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan’la konuyu konuştum. Verdiği bilgiye göre uçuşlar 12 Temmuz 2016 olarak planlandı. Haftanın dört günü salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri karşılıklı sefer yapılacak Yenişehir’den kalkış saati sabah saat 9,30 olarak belirlendi. Antalya’dan Bursa’ya hareket ise aynı gün 8,15.
Bu arada 189 kişilik uçakların sefer yapacağı Bursa Yenişehir Antalya hattında bilet fiyatları ise satıldıkça artan bir uygulama olduğundan hattına göre  69 liradan başlayıp 400 liraya kadar çıkabiliyor.
Peki ufukta neresi var diye sordum.
Söylediğine göre, Kıbrıs, Adana ve Bodrum radara girmiş durumda.
Bu bölgelerle ilgili talep araştırması yapılıyor.
Öyle görünüyor ki Bursa artık havadan da kazanacak.
 

Burkay starta mı hazırlanıyor?


Geçtiğimiz akşam Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından basın mensuplarına verilen iftardaydık.
BTSO Başkanı Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftarda söz alan İbrahim Burkay, karşılıksız çeklerden, kaliteli ve sürdürülebilir büyümeye Teknosab’dan turkuaz karta varana kadar bir çok konuda açıklamalar yaptı.
Fakat konuşmasında  “Başka projelerimiz de var onları da bayramdan sonra yine sizlerle bir araya geldiğimizde açıklayacağız” kafaları karıştırdı
Acaba Burkay, 2017’de yapılacak BTSO seçimlerinin startını mı verecek diye düşünmeden edemiyoruz.
 

Alışveriş günlerinde sona geliniyor


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleştirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ 25 Haziran 2016 tarihinde sona eriyor.  
‘Alışveriş Günleri’ kapsamında 7 asırlık tarihi çarşıda Ramazan Bayramı alışverişini erken yapanlar, 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonu kazanabilme şansı yakalıyor.
Çekilişler 30 Haziran’da Altıparmak BTSO hizmet binasında gerçekleştirilecek.
 

GESİAD, iftar programında buluştu


GESİAD tarafından düzenlenen Haziran Ayı Sinerji Toplantısı ve iftar programında da dinci terör örgütleri hedefteydi.
Hem Diyanet İşleri eski Başkanı Ali Bardakoğlu hem de GESİAD Başkanı Ramazan Kaya gerçekten çok önemli tespitlerde bulunuyorlar.
Ramazan Kaya’nın söyledikleri çok çarpıcı:
“Yapılan araştırmalarda dünyadaki en mutsuz Müslümanların, savaşların hüküm sürdüğü Irak, Suriye ve Afganistan gibi ülkelerde yaşadığı ortaya konuyor. En mutlu Müslümanların ise Kanada, İsviçre, Avusturya gibi ülkelerde yaşadığı belirtiliyor. Ne acı bir gerçektir ki, günümüz Müslümanları kurtuluşu batıda arayarak, Avrupa’ya sığınmaktadır”
İlginç değil mi?


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.