Hava Durumu

Bursagaz ‘akıllandı’, yanına kardeş aldı

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2016 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 08:06
Bursa’nın temiz enerji devi Bursagaz, adeta gaza bastı, aldı başını gidiyor. Ekonominin unutulduğu dönemde Bursa’da enerji alt ve üstyapısı için 50 milyon liralık yatırım yaptı. 
Yıl sonuna kadar 20-30 milyon liralık daha yatırım ön görülüyor.
Bursagaz, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde iş ortakları ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. Genel Müdür Ahmet Hakan Tola çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
Verilen bilgiye göre Bursagaz, muhteşem bir yönetim merkezi yaptı. Esentepe’de inşa edilen çevreci, kendi enerjisini kendisi üretebilme gibi birçok özelliğe sahip akıllı bina için 20 milyon lira harcadı. Kesmedi; 30 milyon liralık yatırım yaptığı İznik için 18 Haziran’da gaz veriliş töreni düzenlenecek. İzniklilerin gözü aydın.
Sırada Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık gibi dağ ilçeleri var sanırım.
Ayrıca önemli bir gelişme daha;
Alman enerji devi EWE, Türkiye’de telekomünikasyon alanına da giriş yaptı. Millenicom’u bünyesine katarak Bursagaz’a kardeş getirdi.
Böylece grup, hem doğalgaz, hem enerji, hem de telekomünikasyon hizmetleri vererek önemli bir entegrasyonu sağlamış oldu. 
Öyle görünüyor ki enerji ve Telekom’da rekabet kızışacak.

Yeşil Lions’ta Demiröz dönemi

118K Yönetim Çevresi’ne bağlı en eski kulüpler arasında yer alan Yeşil Lions’ta 2015-2016 Hizmet Dönemi Başkanı M.Orhan Efe, görevi törenle Mahmut Demiröz’e devretti.
Görevi devralan Demiröz “Önümüzdeki hizmet dönemi için büyük hedeflerimiz var. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olarak birçok projeyi hayata geçirerek tüm üyelerimize gurur yaşatmayı amaçlıyoruz” diyor
Demiröz’e yeni dönem için kolaylıklar diliyorum.

Şaypa, Şaylı’ya emanet

Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı’nın talihsiz     biçimde hayatına son vermesinin ardından toplanan yönetim kurulundaki aile bireyleri şirketin yönetim kurulu başkanlığına oybirliğiyle Genel Müdürlük görevini yürüten Yusuf Şaylı’yı getirdi. Şirket bundan böyle yeğen Şaylı’ya emanet.
Hayırlı olsun.
Şirketin 80 mağazası 2 bin 500 çalışanı bulunuyor.

Vişne Caddesi daha güzel olacak

Vişne Caddemiz  biliyorsunuz; bebe konfeksiyoncuları yoğunluktadır. Kentin doğu bölgesinde yer almasına rağmen en prestijli caddelerinden birisidir. Hatta bebe konfeksiyoncuların üretim ve ihracat merkezi konumundadır. Ayrıca arsa fiyatları en pahalı bölgelerden birisi haline geldi.
Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden BESİAD Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Altepe’nin sözleriyle oldukça mutlu olmuştur sanırım.
Çünkü Altepe Vişne Caddesi’nin etrafının belediye tarafından yapımı devam eden ve yapılmaya başlanacak olan yol yapımı ve diğer çalışmalarla daha da güzelleşeceğini söylüyor.
Ancak aynı duyarlılığı Hasanağalı sanayiciler de bekliyor. Oradaki sanayiciler rezil yol yüzünden işletmelerine misafir bile davet edemiyorlar
Elçiyle zeval olmazmış. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.