Hava Durumu

CHP işi sıkı tutuyor

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2016 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2016 08:07
Biliyorsunuz 2019 yılında üç seçim birden yapılacak. Millet yerel yönetim, genel seçim ve cumhurbaşkanlığı için sandık başına gidecek. Seçimlerin muhtemelen hepsi de bir arada olacak.
CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ziyaretimize gelerek hem genel ekonomiyi hem yerel yönetimi sert dille eleştirdi. Ayrıca parti içi hizipleşmeye de dikkati çekerek bir anlamda iğneyi kendine batırmayı da ihmal etmedi.
Bursa’nın kötü yönetildiğini ve böyle bir yönetimi hak etmediğini belirten Özdemir , “Bursa’nın en büyük sorunu ulaşımdır. Yönetim anlayışı Bursa’nın geleceğini yok etmektedir. Doğanbey’den başlayıp bugünkü kentsel dönüşüm projeleri sorunu daha da büyütüyor. Vatandaş müteahhidin gücüne teslim ediliyor. Oysa olması gereken bölge halkının talepleri doğrultusunda dönüşüm yapabilmektir” dedi.
‘İktidar partisi başarısız’ iddialarına rağmen CHP’nin kendini anlatamama gibi bir sorunu vardı… Öyle görünüyor ki; Şadi Özdemir bunu aşacak. 
Çünkü 60 adet çalışma masası oluşturulmuş 160 tane izleme komisyonu kurulmuş, seçimlere kadar bütün Bursalılarla dirsek teması sağlanacak Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları mercek altına alınacak…
Kısaca CHP bu kez işi sıkı tutuyor.
Bir seferberlik havası estirilecek gibi geldi bana…
Bekleyip göreceğiz.

Bursa Bosna’da Bingo diyecek

Bosna Hersek’le 542 milyon dolar gibi bir ticaret hacmi olan Türkiye’nin ülkeye olan yaklaşık 292 milyon dolarlık ihracatını artırmak amacıyla alım heyeti düzenleyen Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), Bosna Hersek’in birçok sektörde faaliyet gösteren firmalarından Bingo’nun üst düzey yöneticilerini ağırladı. İkili görüşmeler yapıldı.
Bosnalı konuklar tekrar geleceklerini belirtiyorlar. 
Sanırım Bursa Bosna’da Bingo diyecek.

Doğancı kadınlarına BEBKA desteği

BEBKA 2015 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Osmangazi Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Doğancı Kadınlarıyla Kalkınıyor” projesinin izleme ve değerlendirme toplantısı ile sertifika töreni 15 Mart 2016 Salı günü saat: 14.00’te Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İznik Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.
Ben başarıla kadınlarımızı kutluyorum.

Suriyeli kadınlara Nilüfer eli

Dün, Dünya Kadınlar Günü’ydü malum.
Birçok etkinlikler kadınlara fokuslandı adeta…
Herkes kadınları önceleyen bir organizasyon düzenledi.
Ancak Nilüfer Kaymakamlığı çok daha farklı bir programa imza attı. Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Buzparkta, Nilüferli kadınlarla Suriyeli kadınları kahvaltıda buluşturdu.  Buluşmaya 56 Suriyeli ve bir o kadar da Nilüferli kadın katıldı. 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Suriye’de yaşanan ıstıraba insanoğlunun dur demesi gerektiğini söyledi.
Kaymakam Mustafa Kılıç da Bursa’da yüz bin civarında Suriyeli bulunduğunu belirterek bütün imkanların seferber edildiğini anlattı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.