Hava Durumu

Coca Cola Bursa’ya Avrupa ödülü

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2015 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 07:21
Coca Cola İçecek Bursa Fabrikası’nın Avrupa Kalite Ödülleri yarışmasına aday olduğunu yazmıştım.
Beklenen haber geldi; 
Coca-Cola İçecek’in portföyündeki tüm içecek kategorilerini üreten ve en büyük operasyonlarından biri olan Bursa fabrikası, kalite alanında dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı Mükemmellik Ödülleri’nde, “Kurumsal Yetkinliklerin Geliştirilmesi” alanında gösterdiği performansla ödül aldı.
Anadolu Grubu’nun ana hissedarı olduğu; Türkiye’nin de dahil olduğu 10 ülkede 25 fabrikası ve 10 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek (CCİ) Bursa Fabrikası, aldığı ödülle bir anlamda Bursa’nın da gururu oldu.
Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın (EFQM) her yıl Brüksel’de düzenlediği törende, mükemmellik yolunda en iyi performans gösteren Avrupa’nın öncü kuruluşları ödüllendiriliyor.
1994 yılında Bursa ili Kestel ilçesinde 4 üretim hattı ile kurulan Bursa fabrikası bugün 14 üretim hattı ile farklı kategorilerde ileri teknoloji ve yüksek kalite ile üretim yapıyor. Geliştirdiği iyi uygulamaları ve iş süreçlerini bugün CCİ’nin diğer operasyonları başta olmak üzere Coca-Cola sisteminin diğer uluslararası operasyonlarına da aktarıyor.

Çepni kıymete bindi

Hasan Çepni, Bursa kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. MÜSİAD Bursa Şube Başkanlığı yaptı.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nda (BEBKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. 
BTSO’da Lojistik Konsey Başkanlığı yaptı.
Ayrıca 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den milletvekilliği için aday adayı oldu, listeye giremedi. Ama, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı’na atandı.
Şimdi ise elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Semih Pala’dan boşalan Bursa Kent Konseyi Başkanlığı’na olağanüstü seçim sonucu getirildi.
“Bursa da hizmete devam” diyen Çepni, Bursa Kent Konseyi’ni şehrin parlamentosu olarak nitelendiriyor.
Kendisine kolay gelsin diyorum.

TÜMSİAD’ın Taiwan’lı konukları

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, otomotiv, çelik sanayi, elektronik gibi farklı iş kollarından Taiwan’lı işadamlarını ağırladı.
İki ülke arasındaki iş fırsatlarının masaya yatırıldığı toplantıya TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı R. Hakan Ziya, Genç TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Asaf Yalçın İstanbullu ve TÜMSİAD üyeleri katıldı. 
Genç TÜMSİAD Başkanı İstanbullu, Taiwan heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bursa’da 600 civarında üyemiz mevcut. Üyelerimiz ulusal ve uluslararası fuarlarda yer alıyor. İlerleyen dönemlerde daha büyük organizasyonlar yapmaya hazırız” diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.