Hava Durumu

Yenişehir kapalı gişe, Anadolu Jet yok satıyor

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2016 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 07:09
Yenişehir Havaalanı’nda trafik hızlandı. Ocak ayında Yenişehir’den 23 bin 830 kişi havalandı.
Bunun 20 bin 682’si iç hatları kullandı. 3 bin 148’i dış hatları…
Hatta ilginç bir ayrıntı vereyim;
Dün ve bu gün itibarıyla Yenişehir Ankara seferleri çakılı… Tabiri caizse kapalı gişe… Anadolu Jet yok satıyor.
İnsanlar bilet bulamadı. 
Hatta aldığım bilgiye göre bilet bulamayanlar arasında BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay bile var. 
Anlaşılan Ankara yolunu karadan arşınladı.
Pek tabii Yenişehir’in bu noktaya gelmesinde hem Vali Münir Karaloğlu’nun hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katkısı inkar edilemez. 
Bu yüzden Sezar’ın hakkını Sezar’a verelim. 
Yoksa Türkiye’nin bir ucundan Yenişehir’e gelen yolcu, Bursa’ya ulaşmak için gecenin bir yarısında uçak bileti fiyatına taksi parası verirse bir daha gelir mi?
Kimse kusura bakmasın ‘sittin sene gelmezdi’
O yüzden Büyükşehir Belediyesi tarafından kentle Yenişehir Havaalanı arasında sağlanan ücretsiz ulaşım gelinen noktada en büyük etkendir. 
Umuyorum akamete uğramaz.

Kalite rüzgarı Bursa’da esecek


Bursa’nın önde gelen kurum ve kuruluşları, 2016 yılı boyunca düzenleyecekleri 54 farklı etkinlik ile kaliteye dikkat çekecek.
Proje, toplumun tüm kesimlerinin kalite konusunda bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulmasını sağlamak, kalite algısını güçlendirmek ve kalite seviyesini iyileştirmeyi amaçlıyor.
Proje, Uludağ Üniversitesi Kalite Birliği, Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği(BEGD)’ nin de yer aldığı toplam 25 kurum ve kuruluşun ortaklığında yürütülecek.

BUSİAD arayı bulacak


Taraflar arasındaki uyuşmazlıkların tarafsız bir üçüncü kişi (arabulucu) yardımıyla mahkemeye gitmeden ya da mahkemenin yönlendirmesiyle çözülmesi amacıyla hayata geçirilen ve 2012 yılından bu yana ülkemizde de uygulanan ‘Arabuluculuk Sistemi’ BUSİAD üyelerine anlatılacak.
16 Şubat 2016 Salı günü BUSİAD Evi’nde gerçekleştirilecek toplantıda ‘arabuluculuğun’ iş dünyasına faydaları, ele alınacak.

Sürdürülebilir mükemmellik karikatürize edildi


Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında karikatür sanatına destek vermek amacıyla KalDer Bursa Şubesi’nin Anadolu Karikatürcüler Derneği işbirliğiyle düzenlediği Ulusal Karikatür Yarışması üçüncü yılında sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Yarışma, 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Bursa’da gerçekleşecek olan 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun ana teması olan “Sürdürülebilir Mükemmellik” başlığı ile aralık ayında duyurulmuştu.  
Yarışmaya toplam 196 adet eser katılırken 62 si son finale kaldı.
Kazananlar: İzmir, Kocaeli, Tokat ve Balıkesirli karikatürcüler oldu, Ödüller sahiplerine sempozyum öncesi teslim edilirken, eserler sempozyum boyunca sergilenecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.