Hava Durumu

Bu ne bahtsızlık!

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2014 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 08:44
Artık çıkışa geçmesini beklediğimiz Yeşil Bursa bizleri bir kez daha yanılttı. Lig sonuncusuna kaptırılan puan bir yana, iç sahadaki galibiyet hasreti ve kırmızı kart sorunu artık can sıkıyor...Alınan kötü sonuçların ardından kan değişikliğine giden ve Erzincan Refahiye galibiyeti sonrası teknik direktörlük için Yalçın Gündüz ile anlaşma sağlayan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa yine hayal kırıklığı yaşattı. Lig sonuncusu Çankırıspor karşısında kaybedilen 2 puan belki sıralamadaki yeri değiştirmedi ama üst grupla aradaki makası biraz daha açtı. İç sahada oynanan 5’i lig, 1’i kupa olmak üzere 6 maçta galibiyeti bırakın gol görmek bile (sadece 3 gol) mucize haline geldi. Deplasmanda daha rahat oynayan, 4 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan takımı evde bu kadar geren şey ne? NOSAB’ın (Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi) havası mı? Minareli Çavuş Stadı’nın zemini mi? Taraftar baskısı mı? Şanssızlık mı? Hakem hataları mı? Kadro tercihleri mi..? 
Herkes şanssızlıktan ve hakem hatalarından yakınıyor da lig sonuncusu karşısında gol dahi atamamanın izahı yok bence. Bursaspor’un Pilot Takımı, 9. hafta itibariyle ikinci puanını bizden almış Çankırı’yı dahi yenemeyecekse zirveyi geçtim, ilk 5 hedefinden nasıl bahsedeceğiz?
Sorun hakikatten; açılışından beri bir türlü ısınamadığım Minareli Çavuş Stadı’nın uğursuzluğundaysa bir maçlık Atatürk Stadı’nı deneyelim. En azından soru işaretlerini aza indirmiş oluruz!
Ayrıca geçen sezon Türkiye profesyonel futbol liglerinde “ceza almayan tek takım” unvanlı bir kulübün sporcularının bu yıl daha 9 haftada 4 kırmızı görmesi hoş değil. Gereksiz gerginliği bırakıp, takım olarak tam anlamıyla sahaya odaklanmayı başarabilsek bence tüm problemler çözülecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.