Hava Durumu

Her şey şimdi başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 27.05.2016 06:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 06:24
Bir sezonun kapanışı ancak bu kadar güzel olabilirdi. Vakıfköy'ün 'süper' çocukları U21 Ligi şampiyonluğundan sonra Süper Kupa'yı da kazanarak camiaya Antalya'da unutulmaz anlar yaşattı. Öncelikle bu başarıda emeği olan futbolcusundan antrenörüne, çimcisinden malzemecisine herkesi tebrik ediyorum. 
Yaptığı çalışmalarla Bursaspor altyapısını bu noktalara taşıyan ve bu çocukların daima arkasında duran yönetici Ali Turan'a da bir altyapı gönüllüsü ve amatör sevdalısı olarak teşekkür ediyorum. "2010 ruhu"nun tohumları ekildi. 
Artık verimi bol tarlayı biçmek ve mahsulü toplamak Hamza Hamzaoğlu ve idarecilerin elinde. Bu iki kupayla gereken mesajlar verildi ama aslında her şey şimdi başlıyor. 
A Takım'a geçiş ve kadroya monte etme sürecini başarılı şekilde aşmak için iyi planlama, profesyonel, mental bir destek şart. Hamza hoca tatilini 1-2 gün erteleyip Antalya'da bu takımın yanında olmalıydı. Onun bu desteği zaten özgüvenli olan bu gençlere daha da güven katacaktı. 
Her şeye rağmen son söz geleceğin yıldız adayları dediğimiz futbolcu kardeşlerimizde. Çünkü siz böyle yürekten oynayıp, kendinizi geliştirmeye ve üzerine koyarak çalışmaya devam ettiğiniz sürece istenildiği kadar 'tavsiyeli transferler yaptırılsın(!)' bu kulüpte formayı alan daima sizler olacaksınız.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.