Hava Durumu

Öğle molası estetik

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2015 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2015 09:03
Günümüz iş dünyasındaki rekabeti düşünürsek; artık güzel ve bakımlı görünmek kişi için önemli bir artı. Kıran kırana rekabetli ve yoğun tempodaki iş süreçleri kişi için yıpratıcı olabiliyor. Bu nedenle iş dünyasındaki kadın ve erkek için kişisel bakıma bütçe ve zaman ayırmak ise olmazsa olmazlar arasında. Yoğun iş temposundaki pek çok kişi kısa sürede sonuç veren, iş ve sosyal hayatı etkilemeyen estetik işlemleri daha çok tercih ediyor. Hal böyle olunca bakımına ve dış görünümüne özen gösteren çalışan bayanlar ve erkekler yoğun iş temposunda fazla boş vakitleri olmaması sebebiyle istedikleri görünüme kavuşabilmek için öğle arasını değerlendirmek zorunda kalıyor.   
Öğle molası estetiğinde ilk tercih ise; botoks. Uygulama için ortalama 20-30 dakika yeterli oluyor.  Botoks mimik kırışıklıkların tedavisinde kullanılabildiği gibi yoğun koltukaltı terleme probleminde de etkin bir tedavi şeklidir.  Özellikle güneşin etkilerini fazlasıyla görmeye başladığımız şu günlerde göz çevresi ve alın bölgesindeki mimik hareketler çizgilerin derinleşmesine sebep oluyor. Bu bölgelere uygulanacak botoks ile etki ilk 4-7 gün içerisinde görülmeye başlanır ve ortalama 4-6 ay devam eder.  Koltukaltı terleme problemi; kişide bazen estetik açıdan hoş olmayan bir görüntü, bazense kötü koku olarak bireyin hem özel hem de sosyal yaşantısında sıkıntı yaratıyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen terleme probleminde de botoks ile 6 ay rahat edebilmek mümkün. Dolgu, mezoterapi, peeling, prp öğle molalarında uygulanabilecek diğer işlemler arasında yer alıyor. Hyaluronik asit içerikli dolgu ile yanaklara ve dudaklara hacim verilebilir, göz altındaki çöküklük giderilerek  ışıltı sağlanabilir. Cildin ihtiyacına bağlı olarak peeling, mezoterapi ve /veya prp ile gençlik aşısı etkisi sağlanır.  Böylece daha genç dinamik ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz. 
Öğlen tatili için işyerinden çıkıp estetik işlemini yaptırıp mola bitiminde işe dönebilmek ve istenilen arzulanan güzelliğe kolaylıkla ulaşabilmek tercihe şayan bir konfordur. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.