Hava Durumu

Altepe, adım adım adaylığa mı?

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2013 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2013 08:19

Büyükşehir belediye başkan adayları, tüm Türkiye’de merak ediliyor. AK Parti, merakın merkezi.
Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin durumu da, yerel gündemin ilk sırasında.
Altepe’nin yeniden aday yapılacağına ilişkin bazı duyum ve izlenimleri, işaret düşüncelerini, 3 aydır sütunlara taşıyoruz.
Önceki gün, AK Parti Genel Merkezi’nce, “Sakarya’nın ilçesi Sapanca’da toplantı yapıldı mı? Toplantı yapıldı ise, bulunanlar kimlerdi ve hangi nedenle oradaydılar, ayrıca Bursa’dan katılan var mıydı?” demiştik.
Edindiğimiz bilgi…
Şehirlerarası ulaşımın önemli kavşağı Sapanca, AK Parti’nin yerel seçim sürecine de, önemli kavşak noktası olmuştu.
Geçen ay, 2 gün süreyle…
AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği toplantında, yerel seçim süreci için genel ve yerel stratejileri, yol haritası ele alındı.
Genel başkan yardımcıları; yerel yönetimlerden sorumlu Menderes Türel ve AR-GE’den sorumlu Süleyman Soylu ile grup başkanvekillikleri…
Mensup Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarından 30’unun çağrıldığı buluşmaya, 20 akademisyen de katıldı.
Bir araya getirilen belediye başkanlarının ortak noktasının, yeniden aday gösterilecek olmaları, duyumlarımız arasında bulunuyor.
Katılımcılar…
Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı  sıra, durumları yine merak edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek.
Ayrıca…
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz.
…Ve!
Büyükşehir statüsüne yeni geçi-rilen illerden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve diğer illerden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçesi.
Bazı ilçeler…
Ankara’dan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gaziantep’ten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstanbul’dan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir.
Dolayısıyla…
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki ayki Bursa programı, yerel seçim süreci ve merakında, Bursa için kavşak noktası olacak.
Artık…
Altepe, adım adım yeniden adaylığa mı?
Sapanca’daki buluşmaya çağrılan belediye başkanlarıyla yola devam edilir ise, AK Parti, deneyim ve istikrarı gözetiyor demektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.