Hava Durumu

Altepe’den taraftara “sağduyu” çağrısı!

Yazının Giriş Tarihi: 08.03.2015 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.03.2015 08:30
Bursaspor gibi…Belediyesi tarafından olabildiğince ve hatta yasaları da zorlayarak sahiplenen bir başka Anadolu futbol kulübü yok.
Şampiyonluk isteyen Bursaspor, borçları nedeniyle Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl da men edilmenin korkusunu henüz tam atlatmamışken, şimdi bir başka sorun var.
Kötü tezahürat, yakıyor!
Daha iyi takımı oluşturmak bir yana…
Borçlar için yardım kampanyasına ihtiyacı bulunan Bursaspor’un, kötü tezahürata dayalı para cezaları için de yardıma ihtiyacı gözüküyor..
Bursaspor yönetimi ve taraftarı, olabildiğince sahiplenen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye karşı ve dolayısıyla kent için sorumluluk taşıyor.
Başkan Altepe’yle konuştuk.
Gelinen son durumun Bursa’ya yakışmadığını ifade ederek, “Bursaspor, şampiyonluğun yılında Fair Play almıştı. Cezalarla da en kötü duruma düştük.” diyor.
Ardından…
“Medeni şehirsek, hem taraftarlarımız hem de misafir takıma ev sahipliğimizle bunu örnek şekilde göstermeliyiz.”
Bursa’da önemsedikleri kentlilik bilincine dikkati çekerken, stadyumda da yürütülmesi gerektiğinden söz ediyor.
Futbolun, bir şenlik, bir karnaval olduğunu ve Avrupa’ya böyle gerçekleştiğini belirtirken, “Bursa, örnek olmalıdır. Kalite düştü ve kötü duruma gelmiş olduk.” diyor.
Yeni stadyumun atmosferi ve akustiği açısından, kötü tezahüratların yine ve büyük sıkıntılara neden olabileceği kaygımız vardı.
Farklı düşünce ve beklentiye sahip Altepe, “Yeni stadyum, kalite demektir. Hem iyi futbol hem örnek taraftarlık hem de örnek misafirperverlik, kalite getirecektir ve kendisini gösterecektir.” yorumuyla dikkati çekiyor.
Altepe, Bursaspor’a uygulanan para cezalarının sıklığı ve çokluğu ile tribün kapatma cezalarına eleştirel yaklaşımda bulunurken, ince bir mesaj veriyor.
“Şampiyon olmuş Anadolu kulübü olarak yine şampiyonluğa oynuyorsak, çok dikkatli olmamız gerekiyor.”

Şimdi, kendisi için sahada!

Milletvekili aday adaylarında, kendilerini diğerleriyle farklı kılan ve dikkati çekmelerini sağlayan özellikler bulunabiliyor.
CHP’de Belgin Asa, ana muhalefetin yeni dönem parlamenterleri arasında yer almak için iddialı ve kararlı çalışmalar yürüten kadınlardan…
Osmangazi Belediye Meclisi’nde CHP’nin üyeleri arasında bulunan ve Denetim Komisyonu’nda görev alan Cevat Asa’nın eşi…
Ailece…
Türkiye’nin doğruları için kenarda oturmadan ve seyretmeden sol siyasetin demokratik saha eylemleri ve açıklamaları, yanı sıra sivil toplum örgütlerinin eylemlerinde bulunuyorlar.
Belgin Asa, insan hakları, aile hakları, iş hayatı ve sağlık güvencesi açısından, iddialı bir parlamenterliği vurguluyor. 
Eşi de, en büyük destekçisi…

Kemanın sesiyle Yıldırım’da özel gün…

Bugün; 8 Mart.
Dünya Kadınlar Günü…
Etkinlikler olacak.
Bir belediyeden gelen özel günün davetiyesinde, keman dinletisini görünce, bir an Nilüfer Belediyesi’ne ait olduğunu sandık.
Yarın…
Yıldırım Belediyesi’nin Barış Manço Kültür Merkezi’nde saat 18:30’da başlayacak programında, keman dinletisinin eşlik edeceği kokteyl buluşması yapılacak.
Valilik ile Büyükşehir ve Yıldırım belediyelerinin ortak işbirliğine dayalı olan ve engellilerin yer aldığı Müzik Akademisi’nin “Yıldırım’da 7’den 77’ye Kadın Korosu” konseri ile Ahmet Çetin’in “Yıldırım’da kadın” konulu fotoğraf sergisi var.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.