Hava Durumu

Araları açıldı!

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2014 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 08:21

İhanet. Kin. Nefret. Kınama.
CHP’nin Yıldırım adayı Ramazan Altunöz’ün böylesine çok sert sözleri, muhatabı tarafından hayretle karşılandı.
Sosyal medyada paylaşılan açıklamayı dün gündeme getirdiğimizde, tepkilerin ne olacağı da merak ediliyordu.
CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan’la konuştuk. Üslupta, aynı sertliği ve ihtilafı değil, hayret ve ilkeleri ortaya koydu.
Yerel seçimleri kazanabilmeyi düşünen ve hedefleyen bir siyasi parti yöneticisi gibi, kendi üzerine düşeni yaptığını vurguladı.
Altunöz’le onlarca noktada beraber saha çalışması yürüttüğünü ve gerçekleşmesi için tarama ve hazırlığının sağlandığını söyledi.
Yerel seçimleri kaybeden bir belediye başkan adayının, böyle sonucun ardından eleştirel ve çok sert konuşmasını hayretle karşıladı.
Adaylık yürüttüğü ve CHP’ye katkı koyduğu için Altunöz’e teşekkür eden Aklan, kendisini hedef alan sözlere ilkesel yorumla karşılık verdi.
CHP’de 12 yıldır siyaset yaptığını, şahsi olarak kaybettiği adaylıklar kadar, ilçe başkanlığını kazandığına da işaret etti.
Altunöz’ün, kaybettikten sonra böylesine düşüncelerle davranmasını ve üstelik kamuoyu önünde paylaşmasının doğru olmadığını ifade etti.
Açıklamaların yapıldığı sosyal medyanın popüler sitesi Facebook’u da gündeme getirerek, “Facebook’ta sayın Altunöz’le arkadaştık, ancak açıklamalarını ise duydum. Çünkü beni arkadaşlıktan silmiş ve engellemiş. Açıklamalarına, oradan değerlendirme iletemedim.” dedi.
Düşüncelerini bizimle paylaşırken, “CHP’li olarak, bazı şeylerin terbiyesi ve kültürünü alan olarak hareket ediyorum. Bazı yeni arkadaşlarımızın, bu kültürü özümsememiş olduğunu da görüyorum.” diyor.

“CHP’DE İHANET YOK”

CHP’de Ramazan Altunöz’ün açıklaması, camiada farklı düşünce-lerle karşılaştı, ancak tepkiler odak noktasını oluşturdu.
Altunöz’ün adaylığının, CHP camiasının sandık sınavından geçmeden oluştuğu ve böyle bir gerçeği hatırlaması gerektiği söyleniyor.
CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik de, dün CHP’de, ihanetten söz edilemeyeceğini ifade ederek, ilçe başkanını suçlayan Altunöz’e tepki gösterdi.
Yerel seçim döneminde çok çalıştıklarını ve çok koşuşturduklarını belirterek, “Beklentimiz büyüktü, ancak… Hedeflediğimiz sonuçlara tam ulaşamadık. Sayın Altunöz’ün, sosyal medya aracılığıyla kamuoyu önündeki tutumu doğru değildir.” diye konuştu.

1453 KADAR, 1326 DA ÖNEMLİ!

İstanbul’un fethi gibi…
Bursa da önemlidir.
Osmanlı Devleti’nin kuruluş süreci ve yükselişine giden yılların ilk adımı olan Bursa, ayrıca ilk Osmanlı Başkenti oluşuyla da özel…Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ile Osmangazi Belediyesi’nin dünkü kutlamaları, yine güzeldi.
Yabancı turistlerin gezi ajandası gibi önemseyecekleri ve yerli turistlerin akın edecekleri kutlamalar için düşünce dağarcığı zamanı geldi.

BURSA, GIDADA“MARKA” KAZANDI!

Bursa’da kaliteli, ancak ucuz ekmekle sosyal belediyeciliğin ilk adımı ve simgesi BESAŞ, artık yükselen marka…
Büyükşehir Belediyesi’nin, ihtisas şirketleri arasında ilk gözbebeği olan kurum, zenginleşen çeşidiyle gıdada güçlendi.
Temel misyonuyla yüzlerce noktadan ulaştırılmasına devam eden ekmeğin yanı sıra, süt ürünlerine de varılan bir çeşitlilik…
Dağ ilçesindeki tesisiyle ayranın yanı sıra, taze kaşar, gurme kaşar, yoğurt ve kahvaltı loru gibi ürünler de ilgi görmeye başladı.
Peynir ve lorda, olması gereken ölçülerde süt kullanımı, ayrıca lezzet farkıyla anlaşılıyor.
“Gurme kaşar”, özel alt marka!Özel sektöre ilham veren, halk lehine kalite ve fiyatta denge unsuru olan BESAŞ, kamu şirketi olarak başarılı işlerin nasıl yapılabileceğini sergiliyor.

04.04.14

Yeni döneminin mazbatısını alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ilk işleri arasında, nikah kıymak da vardı.
Takvimlerde, 04.04.14 gibi özel bir sayısal günün oluşması, böyle günde nikaha ilgi oluşturdu.
Nilüfer’i organizasyon merkezine kavuşturan Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi de, Bozbey’in yeni döneminin ilk nikahına ev sahipliği yaptı.
Gelinin ismi de, Nilüfer’di.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.