Hava Durumu

AS TV’de canlı yayınla ‘düello’

Yazının Giriş Tarihi: 15.05.2016 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 07:29
CHP ile AK Parti arasındaki rekabet, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde daha bir farklı, renkli ve dikkatleri çeken siyasi gündem oluşturuyor.
‘Kent ve Vizyon’ buluşmasıyla…
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ı konuk ederken, Nilüfer Belediyesi’nin bazı imar kararları ve ihale sonuçlarını, tartışmaya taşıyordu.
Belediyenin meclis üyeliğini de yürüten Çolak, , 2015 İcraatı’na “Evet” demelerini, “Çok şey konuştuk, eleştirdik. Ancak basına, saptırılarak yansıtıldı.” diye savunuyordu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Çolak’ın yolsuzluk ve usulsüzlük ifadelerini kullanmasıyla beraber, canlı yayına katılma talebini iletti.
Cep telefonundan izlediği yayına telefonla katılırken, Çolak’ın hem siyasetçi hem belediye meclis üyeliği hem de mühendis kimlikleriyle doğruları söylemediğini iddia ediyordu.
Açıklamalar yapıyordu.
Böylelikle…
Bursa’da, bir belediye başkanı ile ana muhalefetteki siyasi partinin otoritesi, canlı yayın yöntemiyle karşı karşıya geliyordu.
Özel hayatlarıyla…
Arkadaşlıkları bulunan Çolak ile Bozbey, kendi söylediklerinin doğruluğunu ortaya koyarlarken, Nilüfer’in  halkı da, iki tarafı da aynı anda izleyen ve dinleyen oluyordu..
Hukuki mekanizmalara gerek olmadan, karşılıklı diyaloğu ve samimiyeti önemsemek; arzu edilen ve savunulan demokrasi için gerek olandır.
Canlı ve tekrar yayınlar, ses getirdi.

Büyükşehir’le sahiller bir başka


Bursa’nın deniz ve göl sahillerinin kaderi, Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimine geçmesiyle beraber değişiyor.
Karacabey’de, Malkara Sahil Yolu’nda aydınlatması, Gemik’teki Kayıkhane’nin bakım ve onarımı ile 300 salça makinesi alımı için ihaleler yapılacak.
Gemlik Körfezi’nde, gemiyle gezilerin yeniden başlatılması ve Uludağ’a tanıtım turları için hazırlıklar devam ediyor.

MHP’li Aydın: Demiştik


MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, katılım gösterilen Avrupa Birliği’nin Yerel Yönetimler Konseyi’nin ardından…
Terör ve vize muafiyeti konularında, Türkiye’ye iki yüzlü davranıldığını söylediğini anımsatıyor ve kendisini haklı çıkarkan gelişmelere dikkati çekiyor. 

Büyükşehir’in gurbetçi ‘şehir tiyatrosu’


Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, farklı illerde sahneledikleri oyun ve performansla takdir ve beğeni alıyor.
Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Reis Bey’ eseri, Sakarya’da kentin adını taşıyan üniversitenin davetiyle sahnelenirken, Genel Sanat Yönetmeni E. Ertan Akman’a, çiçek takdim edildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.