Hava Durumu

Bahçeli’den herkese selam, herkese vaat!

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2015 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2015 08:15
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel seçim döneminin rekabetiyle Bursa’da meydana çıkan ilk siyasi parti lideri oldu.
Konuşmasıyla…
Harcın döküleceği ve çivinin çakılacağı fiziki projeleri yoktu, her siyasi görüşten ve her kesimden oy alabilmeyi amaçlayan parasal vaatleri anlattı.
Sözlerine başlarken, “Kökeni ve ideolojik kaynağı ne olursa olsun, her vatandaşıma selam ve hürmetlerimi iletiyorum. “ demesiyle dikkati çekiyordu.
Devamında ise, MHP’nin siyasi duruşunu vurgulamayı ihmal etmiyor ve belirtilen bölücülük tehdine karşı, sert düşünce ve mesajlarını paylaşıyordu.
Diyarbakır üzerinden…
Taviz vermeyen bir tutumu ortaya koyarak, “Diyarbakır, binlerce yıldır Türk’ündür, Türk Milleti’ne emanettir” diyordu.
Bursa’yı fetheden Orhan Gazi’nin mirasının parçalanmak istendiğini dile getirirken, iktidardaki AK Parti’yi boy hedefi yapıyordu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “Kumandalı Başbakan” tanımında bulunurken, AK Parti’nin siyasi istismarcı politika yürüttüğünü ve başkanlık sistemine götürdüğünü ifade ediyordu.
Türkiye için…
Bahçeli, Kürdistan hayallerine kapılanlar olduğunu, kültür  ve barışın öne sürülerek, çökertme ve bölme amaçlandığını anlatıyordu.
Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısından ödün verilemeyeceğini ortaya koyarken, “Tek yürek ve tek millet” vurgusunu dinliyorduk.
Son sözleri…
“Ne mutlu, Türküm diyene!”

Meydana yağmur değil, vaat yağdı

Bursa’daki mitingi için…
Gökdere Meydanı’nı süsleyen MHP, yağmur olasılığı nedeniyle tedirginlik yaşadı, ancak gecikmenin dışında olumsuzluk yaşanmadı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm kesimlere hitap eden ve böylelikle desteğinin alınabileceği vaatler yağdırdı.
Emeklilere yılda 2 ödemeyle toplam 2 bin 800 TL ikramiye ve maaş alınan bankalardan promosyon parası. Asgari ücret, bin 400 TL. 
Toplu ulaşım için aylık 100  TL destek. Muhtaçlara, 250 TL kira yardımı. Evi olmayan asgari ücretliye, bin 750 TL maaş.  Tarımda ÖTV ve KDV muafiyeti. Ucuz mazot, gübre ve yem.
Bahçeli, resmi kurumlarda geçici ve sözleşmeli statülerinin kaldırılacağını belirterek, “Alayını, kadrolu yapacağız.” müjdesi verdi.
Sözleşmeli öğretmenlere kadro ve atanamayan öğretmenlere okul sözü verirken, ayrıca “İmamsız ve müezzinsiz cami kalmayacak.” diyordu.

Bahçeli, AK Parti ve CHP’nin seçmenlerinden “oy” istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Bursa’da AK Parti ve CHP’ye oy vermiş seçmenlerden de destek istedi.
İktidara oy  verenler için “Ülkemiz kötüye gidiyor.” ve ana muhalefete  oy verenler için“Atatürk’ün kurduğu partinin halini görün.” uyarıları vardı.

AK Parti’de gün, 3 Bakan’lı tören günü

Bursa’ya hizmette ve siyasetin gündeminde, bugün önemli bir gün…
Yıllardır sürüncemede kalan Bursa Entegre Sağlık Kampüsü’nün temel atma töreni, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Sağlık Bakanı Memet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in  katılımlarıyla yapılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.