Hava Durumu

Bakan’dan Gülen ve Avni’ye yorum: Taşeron!

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2015 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 07:00
Sosyal medya aracılığıyla…Cumhurbaşkanı, AK Parti ve hükümetine karşı bayrak açan, stratejik durum ve düşünceler ile uygulama ve operasyonları deşifre eden Fuat Avni, kalemi elden düşürmüyor.
Oy tutanakları oluşturulurken…
AK Parti’nin lehine, gayri hukuki organize çalışma yürüteceğini iddia eden ve ithamlarda bulunan Fuat Avni, bu doğrultuda dün görev listelerinden alıntı yayınladı.
Paylaşılan 324 isimli listede, Bursa’dan da bazı resmi kurumlarda çalışanların isimlerine de yer verilirken, hükümete karşı topluma çağrı da yapılıyor.
Günümüzle…
Teknolojik ilerleme ve hedeflerin vurgulandığı Türkiye’den söz edilirken, Fuat Avni’nin bulunamayışını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na sorduk.
Sözlerine, “Demek ki, teknolojiyi daha iyi kullanan olabiliyor” diyerek başlıyor, ancak Türkiye’nin son durumu ve geleceğini hazmedemeyen “Üst Akıl” planlarını gündeme taşıyordu.
Fuat Avni adıyla yapılan…
Üst Akıl’ın uygulaması olarak tanımlanırken, Fethullah Gülen’e de sözü getiriyor ve “Pensilvanya da, bu Üst Akıl’ın taşeronudur” diyor.
Bu sözleriyle…
Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini ve güçlenmesini istemeyen bir Üst Akıl’ın, Fethullah Gülen ve Fuat Avni gibi taşeronları da ortaya attığını vurguluyor.

Siyasetin rekabeti gökyüzünde

En rekabetli, renkli ve heyecanlı genel seçim döneminin sonuna yaklaşılırken, ilginç propaganda çalışmaları oluyor.

Büyük Birlik Partisi’yle ittifak kuran Saadet Partisi, Bursa’nın semalarında dolaşan paramotorla kentlilere “Saadet’e gel!” çağrısı yapıyor.

MHP’li aday uyardı

Fuat Avni tarafından…
AK Parti’nin lehine oy tutanaklarında bazı organize çalışmalar yapılacağının iddia edilmesi, muhalefet tarafından önemseniyor.
Görev için isimleri geçenlere ait olduğu iddia edilen listede Bursa’dan isimler de bulunuyor. MHP, bu iddiaya tepkisiz kalmadı.
Türk Eğitim-Sen’in başkanlığından ayrılmasıyla MHP’den aday gösterilen Selçuk Türkoğlu, sosyal medyada “MHP sandık görevlilerimiz, dikkatli olsun!” diyordu.

Çok özel  konser

Özel Çakır Eğitim Kurumları, Türk Eğitim Vakfı’nın yararına bugün öğencileriyle sahnede...
Çakır Orkestrası ve Çakır Çok Sesli Korosu, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde saat 20:00’de sahne alacak. 

CHP’li Çohan, sempatiyle karşılanıyor

Ana muhalefetin Bursa’daki bayan adaylarından Nuray Çohan, sadece genel seçim süreci ve aday adaylığıyla değil, daima siyasetin ve halkın arasında oldu.

Kendisinin ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan’ın ilkesiyle beraber, eşinden soyut kalmaya çalışması ve özgüveni, takdir topluyor.
Aday listenin 8. sırasında ve inançla çalışmalarını yürütüyor. Eşiyle meslektaş mimar Çohan’ın farklı ortam ziyaretleri ve paylaşımları, kendisine destek düşünceleriyle moral veriyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.