Hava Durumu

Böyle bir kararla Bursa’yı dünyaya taşımak istiyorlar!..

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2015 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 08:25
Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin, yapı yaşam fuarı ve kongresini TÜYAP’tan alıp Merinos’a taşıması, sıradan karar değildi.
Kendi alanıyla…
Organizasyonun kendisini yenilemesi ve farklılaşması gerektiği, TÜYAP gibi bir firmanın ev sahipliğiyle de tam sahiplenemediği ve taşınamadığına inanılan düşünceler, kararı getirmişti.
Duyurduktan sonraki süreçle…
Hazırlıklar yürütülüyor.
1-4 Ekim 2015’le…
Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki organizasyon, Bursa’nın sektörel markaları olarak kongrecilikte BURKON ve fuarcılıkta EREXPO’yla “Bursa İşi” olacak.
Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek’in davetlisi olarak, hazırlık çalışmalarının yeni ve önemli buluşmasına davet edildik.
Orhan Efe’nin Bursa mimarlık camiasına başkanlığı döneminde Bursa’ya ve Türkiye’ye kazandırılan organizasyonda, yeni dönem için yurt dışında da tanınan ünlü tasarımcı Adnan Serbest’in düşünce ve katkıları da alınıyor.
Stant ve tanıtımın da önüne geçilerek, kendilerini kanıtlamış firma ve isimlerin deneyim paylaşımları ve konuşmalar da, programda yer alacak.
Yeni buluşmada konuşan Serbest, Can Şimşek yönetimindeki sürece övgüde bulunarak, “Can Bey, bu fuarı yapar. Görürsünüz, bu fuarı 10 numara yapar.” diyordu.

AK Parti’li Başkan’a MHP muhalefeti…

Osmangazi Belediyesi’nde AK Parti’li Başkan Mustafa Dündar ve meclisinde de MHP’nin sözcüsü Cemil Aydın değişmedi.
Aydın’ın muhalefetliği devam ederken…
Dündar’ın, 6. yıldönümüne odaklandı.
İlçe belediye başkanı olarak…
Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut stadyumu yıkarak kent meydanı yapmak istemesine değinirken, “Keşke Tower Plaza sorunu da çözülseydi.” demesini eleştiriyor.
Büyükşehir’in Osmangazi’deki projelerinin, ilçe meclisinde tartışılmadığını, lehte veya aleyhte bir irade beyan edilemediğini anımsatıyor.
Uyarı ve çağrısı var.
“Önemli olan Sayın Dündar’ın basın önünde değil kendi meclisinde ve  Büyükşehir meclisinde, ilçesindeki proje ve uygulamalara söz söylemesidir.”

“Muhalefet Hava Yolları”

CHP’nin Bursa’daki milletvekili adayları arasında, aday adaylığıyla beraber sahada olan ve pek ortada gözükmeyen de var.
Tümünü bir araya getiren özel bir fotoğraf karesi, propaganda çalışmaları kapsamında sosyal medyada dolaşıyor.
Bir havayolu ulaşım firmasının uçuş personelini andıran kıyafet bütünlüğü, “Muhalefet Hava Yolları, iktidara uçuyor gibi…” olmuş.



Çanakkale’ye “Bursa” çıkarması!

Dünya tarihine altın harflerle büyük zaferin yazıldığı Çanakkale’ye, 100. yıldönümünde Bursa’dan çıkarma yapılacak.
Yarın…
Çanakkale’de, Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenlediği Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği’ne tören yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı sosyal tesis işletmecisi BURFAŞ, özel organizasyonda 7 bin kişiye kumanya ve 4 bin kişiye pilav ikram edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.