Hava Durumu

Burası, Bursa’nın nesi?

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2014 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2014 07:51

Uludağ Üniversitesi, bilimin ve mesleki eğitimin kurumu olabilir, ancak sağlık hizmetiyle halkın da yeridir.
Hastalar ve yakınları, nihayetinde umdukları şifa ve taşıdıkları umutlarıyla beraber, memnuniyeti arzu eden müşteri gibidir.
Sağlık hizmeti alanlar, taşıtlarıyla itilmiş kakılmış ve ötelere sürüklenmiş olmamalılar.
Acil Servis’in önünde, ciddi otopark sorunu yaşanıyor. Bazı görevlilere özel tutulan otopark, hasta ve yakınlarına ait olmalıdır.
Yazık…
Özel taşıt sahipleri, hastasını Acil Servis ve yanındaki Tüp Bebek Merkezi’ne getiriyor, kapı önünde bırakmak zorunda kalıyor. Ambulansların giriş yaptığı bölgede, otopark arayışı için çok ötelere gidiliyor.
Belini doğrultamayan ve halsizliği bulunan, tüp bebek transferi ve hamilelik evreleri için gelenler, otopark çilesi çekiyorlar.
Uludağ Üniversitesi, muazzam bir alan stokuna sahip bulunuyor. Göze hoş gelen yeni yeşil alan ve yeni, düzenli otopark uygulamaları, kuruma yakışan olacaktır. Katlı otopark hizmetine geçilebilmeli ve bu alanda şirketi bulunan Büyükşehir Belediyesi’ye işbirliği yapılabilir.
Muayene ve tetkikler için gelen hasta ve yakınlarını yorulmaktan ve çimlerden kurtaracak düzenlemeler gerekiyor.Yukarıda sözü edilenler, insani olarak önemli meselelerdir. Tüm bunlara, engel bulunmadığını düşünüyoruz.
Aslında…
Uludağ Üniversitesi, Tıp Fakültesi de dahil olmak üzere, ilk dönem yapılarıyla beraber, yenilemeyi gerektiriyor. Sözün özü…
Burası, her yaştan halkın yeri!

CHP’Yİ ANLAYABİLMEK ZOR!

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’in dünkü açıklamaları, belediye başkanıyla ihtilafı perçinlemiş oluyor.
Yanı sıra… Hangi CHP, otorite!
Belediye meclis üyeliğinde, Genel Merkez’in kuryeyle ilettiği listeden, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in     ekibindeki Ali Karamık’ı çıkaran Şahin, karşı sıcak gelişmeyle yine ses yükseltti.
Nilüfer İlçe Seçim Kurulu’nca itirazı kabul edilmeyen Karamık’ın, Bursa İl Seçim Kurulu’nun kararıyla dönüşünü eleştirdi.
Özellikle Karamık için “örgütün istemediği” yorumunda bulunurken, örgütsel siyasi iradeyi öne süren tepkisel duruşu sürdü. Hayret ediyoruz.Bursa’da çalkalanan bir CHP var, ancak Genel Merkez’inden noktayı koyacak tutumu ve açıklamayı göremiyoruz. Açıkçası…
Disiplin de, çökmüş oluyor.

ULVİ KENETLENME GÜNÜ…

Crowne Plaza Bursa’nın bünyesindeki Nymphaea Termal Spa tarafından kanserle mücadele eden çocuklar yararına düzenlenen özel dayanışma gecesi, bugün Crowne Plaza Bursa’da saat 19:30’da. Bu yıl, “Sizin hiç hayaliniz oldu mu?” sloganıyla şifaya ve umuda güç verilecek.

KUTAY, VEDA ETTİ…

Bursa’da daha önce görev yapan bir Emniyet bürokratı da, İzmir’de yeni göreve başlıyor.
Daha önce Bursa’da da görev yapan Celal Uzunkaya’nın İzmir Emniyeti’nin başına getirilmesinin ardından…
İl emniyet müdür yardımcılarından ve trafikten sorumlu olan Süleyman Kutay da, aynı görevle İzmir yolcusu oldu.Uzunkaya tarafından yakın çalışma arkadaşları arasında görülmek istenen Kutay, dün bizimle de veda iletişiminde bulundu.
Kentin trafik düzenine kolaylık, yenilik ve teknolojilerle beraber, özellikle bilinçlendirmeye yönelik düşünce ve adımlarıyla biliyoruz.
Yeni görevinde başarılar…
 




 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.