Hava Durumu

Bursa’da Kemal Kılıçdaroğlu esintisi!

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 07:43
Gündüzle onbinleri toplayan AK Parti’ye karşı… Bursa’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki geceyle başlayan, dün şafak vaktiyle devam eden muamma ve sakin programı vardı.
Organize olmayan ve etrafında sadece halkı görebilmek gibi düşünce ortaya atılabilir, ancak…
Devleti ve yöneten siyasi iradeyi eleştiren, üstelik ana muhalefet konumundaki siyasi partinin, devlet sırrı gibi bir program yürütmesini yadırgadık.
Artık…
Yerel ve saha siyaseti önem taşıyor.
Kendi insanı ve örgütüyle birlik ve beraberlik, iletişim ve şevk sorunlarını aşamayan CHP, Bursa’da kendi insanı ve kentin insanından Genel Başkan Programı’nı saklıyor.
Böyle yapılırken…
Kendi insanı…
“Haberimiz yok!”
“Genel Başkanımız geliyor, medya yazmamış…”
 Kentin insanı…
“Kılıçdaroğlu gelmiş… Ne zaman gelmiş?..”
İktidarın ne yapıp yapamadığı kadar, muhalefetteki siyasi partilerin de ne yapıp yapamadıklarını konuşmak ve tartışmak gerekiyor.
Demokrasi, bütünseldir!
Sosyal medyadaki yansıma ve düşünceleri araştırdığımızda, dile getirdiğimiz hususlar için kendi insanında ve kentin insanında, aynı düşünceleri görebiliyoruz.
Olumlu düşüncelere bakarsak…
Umut ve beklentiler,  ifade ediliyor.
Bursa’yı önemsemesi ve daha fazla gelmesi, halkın arasında olması isteniyor. Böyle bir düşünce, örgütün kendi içerisi ve iletişim için de, beklenti oluşturuyor.
Kılıçdaroğlu’nun halkla beraberliğinde de, ilginç anlar ve diyaloglar yaşandı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin özel ilgisi, dikkati çekti.

‘Sütçü Ramiz’in muhteşem dönüşü!

“Elveda Rumeli”…
Osmanlı Devleti’nin çöküş sürecinde, Balkanlar’daki Sütçü Ramiz ve ailesini ekranlardan izlediğimizde, hayat ve vatan mücadelesi vardı.
Birkaç kova sütle….
Hayat döngüsü!
Dün…
Bursa’nın süt endüstrisinde küreselleşen yerel sermayesi SÜTAŞ’ın 40.yıldönümünde, eşzamanlı düzenlenen kurumsal basın toplantısına ortak olduk.
Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Türkiye’nin gerçek merkezi durumundaki İstanbul’da gazetecilerle buluşma yürüttü.  
Bursa’da Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel’le Hilton Bursa’daki buluşmaya ortak olduk. Sohbetle de çok önemli notlar edindik. Diğer tesis merkezi olan Aksaray’da da, basınla beraberlik yürütüldü.
Yılmaz, SÜTAŞ’ın başarı öyküsünü  anlattı.
Anadolu’ya açılımla…
Aksaray’ın ardından, Ege’de Tire ve Doğu’da Bingöl’de tesisleşme süreci yaşanıyor.
Yurtdışıyla…
Romanya’da alınan tesise dönüşüm ve Makedonya’da açılan tesis bulunuyor.
Sektörel liderliğiyle beraber, geçen yılı 2.2 milyar TL ciroyla kapatan ve günde 3.5 milyon ürünü tüketilen SÜTAŞ, hedef büyüttü.
Sözün özü…
Babası Sadık Yılmaz’dan bayrağı devralan Muharrem Yılmaz, Makedonya’ya süt patronu olarak dönen günümüzün Sütçü Ramiz’i ve süt endüstrisinin babayiğidi…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.