Hava Durumu

Bursa kazan, Bakan Müezzinoğlu kepçe!

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2015 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 08:08
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, artık Bursa’ya ısındı ve bu nedenle de “Bizden biri oldu” durumuna vardığını söyleyebiliriz.
Rotasyon adaylığın ardından…
Yeni genel seçim dönemiyle 4. büyük ilde AK Parti’nin lokomotifi olurken, günün 24 saatiyle gece ve gündüz farklı ziyaret ve ortamlarda bulunabiliyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinginde, öncesiyle konuşma yapmıştı. Ve deneyimiyle beraber, kürsüde dikkatleri çekmişti.
Geride kalan 48 saatle…
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin de memleketi olan Ağrılılar’ın akşam vaktiyle programında, yeni günle de Rumeliler’e ziyaretinde görüyorduk.
Düne, sosyal medya üzerinden kenti selamlayarak başlarken, “Bursa’dan Günaydın... Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu’nda hemşerilerimizle birlikte başladık yeni güne...” diyordu.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğündeki İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’nın açılışını yaparken, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın cenaze törenine katıldı.
Doktor Bakan…
Seçim maratonunda formda gözükürken, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın yürüttüğü programlamaya göre, tempo da artı.
Malum..
7 Haziran’ın süreci, çetin rekabetli!

Sargılı koluyla eyleme destek

Bursa’nın renkli ve yerinde duramayan siyasetçisi Kemal Demirel, 1990’larda sol siyasetin yöneticiliğini 2000’li yıllarda da kentin milletvekilliğini yapmıştı.
Görevler geride kalsa da, kendisini ve CHP’sini farklı düşünce ve katılımlarla farklı mecralara taşımaya devam ediyor.
Geçirdiği ameliyat nedeniyle kolu sargılı şekilde sahada bulunan Demirel, Renault’un önündeki işçilerin eylem ortamına katıldı ve destek verdi.
Gün içerisinde, işveren ile işçi anlaşınca, CHP ve işçilerin sosyal medya paylaşımında “Ayağı uğurlu geldi” yorumu yapıldı.

Davutoğlu’ndan, Yıldız için mesaj

Başbakan Ahmet Davutoğlu, silahlı saldırıyla yaralanan ve yaşam mücadelesinden çıkamayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın ardından, sosyal medyadan “Dava arkadaşımızı kaybettik” mesajı       yayınladı.

Yarının büyükleri, dünyayla barışık

Nilüfer’de “Nasıl bir Bursa’da Yaşamak İstersiniz?”  konulu resim yarışması, “Zamane çocukları” gerçeğini ortaya koyuyor.
 İlçe belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yarışmasında dereceye giren eserler, barışık ve saygılı dünya arzusunu gösteriyor.
Birinci Hilal Zorlu’nun resminde, güneş panelleri ve rüzgar tribünleriyle elektrik üretimi, hayvan sevgisi, balıkların yüzdüğü göl, bacası kara tütmeyen fabrikayı görüyoruz. 

Erdoğan gelecek mi?

CHP’de, Bursa’daki mitinginin başarılı olduğu, siyaset kurumu olarak hedefe varıldığı ve umutların artık beklentiye dönüştüğü konuşuluyor.
O gün itibarıyla…
AK Parti’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinginin başarısız kaldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Haziran’da yine kente geleceği ortaya atıldı.
Sosyal medyada konuşulan durum merak oluşturdu.
Erdoğan, 2 Haziran’da Kars’ta olacak. Türkiye’nin öteki ucundan Bursa’ya gelip gelmeyeceği,       CHP’nin yanı sıra, MHP’de de merak ediliyordu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’la görüşmemizde, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, yeni Bursa programı, mevcut ve taslak program akışında gözükmüyor.” yanıtını aldık.
Son dakika manevrasıyla…
Gelir mi? 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.