Hava Durumu

“Bursa olarak, tekstil ve otomotivi vermeyiz!”

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2015 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 07:05
AK Parti’de yeni dönem milletvekili adayları arasında yer alması muhtemel isimlerden Hasan Çepni, dün konuklarımız arasındaydı.
Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi’nin başkanlığını yürüttüğü dönemde, 5 yıl süreyle her yıl MÜSİAD’ın en başarılı şube başkanı seçildi.
İş dünyasında dikkate alınan bir temsil ve iş hayatı bulunurken, MÜSİAD’ın Bursa camiasına başkanlığıyla yerelden ihracatın % 17’sini sağlayan kitleyi temsil etti.
Bursa’nın sanayi ve ticareti, ekonomi gündemi ve kent meseleleri açısından gündemde güçlü yer edinen Çepni, AK Parti’nin il başkan adayları arasında geçiyordu.
Parlamenter olursa…
Ufkuyla konuştu.
Bursa’nın sanayideki yerinin yükseğe çıkarılması ve farklılaşması, ekonomideki yerinin daha da güçlü bir duruma getirilmesi, güçlü bir kent lobisinin tesisi ve yürütülmesi…
Büyükşehir Belediyesi’nin gündeme getirdiği ve Durmazlar tarafından da başarıyla gerçekleştirilen raylı sistem araçları alanında, Bursa adına iddiayı önemsiyor.
Çepni, “Raylı sistem araçlarının üretiminde, dünyada muazzam bir ihtiyaç ve satış potansiyeli var. Bursa, bu alanda da, merkez olmalı ve pazar payıyla liderliğini oluşturmalı” diyor.
Bursa’nın sanayileşmesine yönelik ileri teknoloji, savunma ve uzay sanayisi gibi hedeflerin düşüncelerine katılım gösteriyor.
Böyle derken…
“Bursa olarak, tekstil ve otomotivi vermeyiz.”
Tüm anlattıklarıyla…
Üzerine düşeni yapacağını vurguluyor.

TELEFERİK, 8 MART'TA KADINLARA ÜCRETSİZ Mİ?

Büyükşehir Belediyesi’nin özel sektör eliyle kazandırdığı ve işletilmesini sağladığı yeni teleferikte, ses getiren kampanyalar oluyor.
29 Ekim’le…
Türk bayrağı dağıtıldı.
Hizmet, ücretsiz.
24 Kasım’la…
Öğretmenlere, müjde vardı.
1 hafta, ücretsiz.
8 Mart geliyor.
Dünya Kadınlar Günü!
Haliyle…
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den kadınların günü için de kampanya jesti açıklaması bekleniyor.

KENT KONSEYİ'NDE, GORAL'A GÖREV!

Kentsel sivil yönetişim kurumu Bursa Kent Konseyi’nde, milletvekili adaylığı süreci nedeniyle Yürütme Kurulu’nda zorunlu görev değişikliği oldu.
CHP’den adaylık çalışmaları ve süreci için ayrılan Dr. Ceyhun İrgil’in yerine, genel kurulda seçilen yedek üyelerin ilk sırasındaki Ali Kamil Goral geldi.
İnşaat mühendisi Goral, daha önce yürütülen Yıldırım Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı ve DYP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevleriyle kent gündeminde oldu.
Goral, kentin yerel demokrasi kurumunda aktif ve başarılı görev yürütecektir.
İrgil de, adaylık çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor.

ADAYLARDA İLETİŞİM GAFLARI…

Aday adaylarının, partililerine duygularını ve çağrılarını cep telefonlarına mesajla iletmek isterken, dikkat ve özen göstermeleri gerekiyor.
Muhatabı siyasetçiler olan mesajlar, gazetecilere de gönderiliyor.
Bir AK Partili, temayül yoklaması öncesindeki mesajıyla “Değerli teşkilat mensubum…” diye başlıyor ve destek istiyor.
Bir CHP’li, bir gazeteci olarak bağ kurulabilecek olsa da ve katılmasa da, “Aday adaylığı açıklamamıza gösterdiğiniz katılıma    teşekkürler…” diyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.