Hava Durumu

Bursa’ya tanıtımda foto-fırsat!

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2016 03:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 03:53
Bursa’nın tanıtımı ve büyük hedef konulan turizme açılımı için uluslararası organizasyonlara ev sahipliğini önemsiyoruz.
Böyle derken...
Farklı alanlarda, kendi organizasyonlarını yaratabilmesi ve talep yaratılabilmesi, sonuçların alınabilmesini kolaylaştıracak ve daha yakınlaştıracaktır.
Büyükşehir Belediyesi’nin, Bursa Kent Konseyi’yle düzenlediği ve yanı sıra Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin de içerisinde yer aldığı fotoğraf festivali başladı.
Dünya ölçeğiyle...
Kendisini ispatlayan, katılımcı ülke ve sanatçılarıyla popülerlik elde eden Fotofest, 6.’sıyla dün başlarken, dikkatleri Bursa’ya çekiyor.
Avrupa’yı da vuran terör olayları ve Türkiye’deki darbe girişimine rağmen, Bursa’nın fotoğraf festivali, yoluna devam etti.
Bursa, Türkiye’ye kazandırdığı ilk uluslararası fotoğraf festivalini kazandırırken, sonraki yıllarla İstanbul da benzer organizasyona girdi.
Bu yıl...
İstanbul’un organizasyonuna dış dünyadan rağbet olmazken, aksine Bursa’ya katılım önemseyişi, dikkati çekiyordu.
6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali, dün Cumhuriyet Caddesi’ndeki geleneksel yürüyüşüyle başlarken, farklı sergiler, eğitsel buluşmalar ve sunumlar gerçekleşecek.
Ünlü fotoğraf sanatçıları, kentte olacak.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi, fotoğraf sanatı ve tutkunları için dünyada yer ve saygınlık elde eden organizasyona, 6-10 Kasım’da ev sahipliği yapacak.

Nilüfer’de farklı, özel bir sergi

Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi, yine yeni ve ilginç bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor.
Mixer Sanat Galerisi’nin ‘Orası...’ adlı sergisinde, şehirler, sokaklar ve yaşam alanlarının hafızada bıraktığı izleri, fiziksel ve kurgusal mekanlar üzerinden inceleyen derlemeye yer veriyor.
33 sanatçıya ait, tablo ve videolardan oluşan sergi, 25 Kasım’a kadar sürecek.

BURFAŞ’tan ‘15 Temmuz’ fidanları

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesis işletme kuruluşu BURFAŞ, adını taşıyan 10 dönümlük ‘hatıra’ ormanına, bin fidan dikti.
BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy’a plaket sunulurken, fidanların 241’i, 15 Temmuz’daki darbeye karşı, şehit olanlara atfedildi.

Uludağ Üniversitesi, Tıp’tan ‘dünya şampiyonu’ çıkardı

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin öğrencilerinden Said Erkam Bıyıkoğlu, Bulgaristan’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda, ‘dünya şampiyonu’ oldu.
Bıyıkoğlu, bu yıl Romanya’daki Avrupa 2.’liğinin ardından, daha büyük bir başarıyı elde etmiş oluyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.