Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz’da, ‘mükemmel’ sunum…

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2016 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2016 08:21
Bursa’nın doğalgaz işletmeciliğini yürüten Bursagaz, 2015 yılına ait değerlendirmeyi, dün gazetecilere anlatırken, etkiliyeci sunum vardı.
Hizmet alanını artırmak ve kaliteyi gözetmek için yatırımı düşünen, başarılarını, uluslararası belge ve ödüllerle taçlandıran paylaşım yapıldı.
Genel Müdür Hakan Tola’nın açıklamalarını dinleyince, sözlerinden ve yüzüne yansıyan ifadelerinden, memnuniyeti görebilmek mümkün oluyordu.
Doğalgazden elektrik üretilen santralların çalışmaması ve uzun süreli soğukların olmayışı, tüketimlerin azaldığını gösteriyordu.
Bu duruma rağmen…
Övgüyle söz edilen, planlı, progamlı ve büyük düşünceyle devam edilen yatırımlar, talep potansiyelinin değerlendirilmek istendiğini gösteriyor.
İznik ilçesine ulaşılması ve Uludağ’ın ardındaki ilçelere müjde verilmesi, bir kamusal sorumluluğun işletmecilikle birleştirildiğini ortaya koyuyor.
Metreküp başına brüt 7.5 TL’nin işletmeye kaldığı, yetkinin başkalarında olduğu bazı ilçelere kıyasla da Bursa’nın merkezine ucuz fiyat uygulandığı da belirtiliyordu.
Anlatılanlarla…
Sayısal veriler çoktu, ancak…
Kâr veya zarar varmı, kâr veya zarar varsa ne kadardı ve hissedar Büyükşehir Belediyesi’ne ne kadar kaynak aktarıldı?
Açıklanmadı, açıklanmalıydı.

Osmangazi’den yeni projeyle ‘tarihe saygı’

Osmangazi’de, her biri pırlanta taşı misali, restorasyon çalışmalarıyla ardı ardına tarihi ve kültürel miras projeleri yürütülüyor.
Osmangazi Belediyesi’nin yeni törenine, dün Hisar’da katıldık. Sivil mimari örneği yapılarıyla Kale Sokak’ın yeniden doğuşuna tanıklık ediyorduk.
Süreç yönetimiyle…
Başkan Mustafa Dündar, simge semte el atıldığını vurguluyor.

Büyükşehir’den Nilüfer’e ‘cevap’

Nilüfer Belediyesi’nce, GSM operatörlerinin baz istasyonlarına göz yummakla suçlanan Büyükşehir Belediyesi, dün yalanlayıcı açıklama yayınladı.
Açıklamada, “Operatörlerden gelen tüm başvuruları, ‘halk sağlığını’ ön plana alarak değerlendirirken, bugüne kadar yapılan 766 başvurudan 152 tanesine onay vermedi” ifadesine yer verildi.

Ulcay’lı Uludağ Üniversitesi, bugün ‘AS TV’ ekranında!

Bugün, AS TV’de saat 20:30’da canlı yayınlanacak ‘Kent ve Vizyon’ buluşmasıyla bu hafta Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı konuk ediyoruz.
Ulcay’ın göreve gelmesiyle oluşan yeni yönetim sürecinde, yaşanan değişim rüzgarı, yeni yol haritası,  hedefler, gelişmeler ve yenilikler, Bursa’ya katkısı, ekranlarda olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.