Hava Durumu

“Büyük” rekabete, salon küçük geldi!

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2014 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2014 07:46

Siyasi partilerin yanı sıra, akademik meslek odaları ile esnaf ve sanatkarların odalarında da seçim heyecanlı yaşanıyor.
Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (MESO) yarın yapılacak kongresine ait süreç, büyük rekabetle yürüyordu.
Başkanlığa aday olanlardan A. Özkan İlhan, dün bize özellikle “Şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışı ile aday olduk.” diyor.
Mevcut başkanla beraber, diğer 3 adayın da mevcut yönetim kurulunun içerisinden olduğuna değinerek, “Yönetimin işle-yişine iliş-kin olarak, halen bir dava süreci bulunuyor. Ayrıca bir ödemenin yapılmadığı gerekçesiyle karşı tarafın bir alacak davası da söz konusudur.” şeklinde konuşuyor.
İlhan, esnaf camiasıyla etkin iletişim ve işleyiş için sektörel saha temsilciği uygulamasını, harcamaların internet sitesinden paylaşılmasını ve esnafı da aynı ortamla internette her an buluşturmayı vaat ediyor.MESO camiasında 2 bin 580 üyenin bulunduğunu anlatırken, “Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 350 kişilik salonun tutulmuş olması, odamızın konumuna yakışmamakta ve üye camiamıza eziyet olacaktır.” yorumunda bulunuyor.

KESKİN'DEN, TÖRENLERLE VEDA!

AKParti’nin hem kurumsal siyaset hem de yönettiği belediyeleriyle başarılı organizazyonlar yaptığını biliyoruz.
Dün…
Yıldırım Belediyesi’nin Akçağlayan’a yapılacak Mahalle Konağı’nın temel atma töreni yapıldı.
Başkan Özgen Keskin, ilçeye 2 dönemdir hizmet etmekle beraber, başka siyasi partilerle anılmadı ve istifa da etmedi,  
Artık bir veda ve uğurlama sürecindeki törenlerinde, AK Parti’nin il ve ilçe başkanları ile yeni belediye başkan adayını gözler arıyor.

HEMŞERİ DERNEKLERİNE, ALTEPE'DEN DESTEK…

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye ölçeğinde örnek olabilecek şekilde hemşeri derneklerine desteğiyle biliniyor.
Bursa Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Altepe, Bursa’nın göçlerle bir kültür mozaiği oluşturduğunu söylüyor.
Farklı yörelerden gelip hayatını sürdüren insanları, Bursa’nın bir zenginliği olarak yorumlayan Altepe, “Bu şehrin mayasını da sizler oluşturuyorsunuz, hemşeri dernekleri oluşturuyor.” şeklinde konuşuyor.

DÜNDAR, GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

Bursa’da AK Parti’nin yeniden aday gösterilen belediye başkanları arasında, “Osmangazi” günü, bugün…Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenleyeceği basın toplantısıyla seçim beyannamesini açıklayacak.
Yine…Adres, Almira! Dündar, 5 yıldızlı buluşmasıyla hem bu dönemin özetini yapacak hem de talip olunan yeni 5 yılın hedef ve vaatlerini duyuracak.

“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ!”

Meydanlar, siyasetle ısındı.Siyasi partilerin liderleri, oldukça sert ve ilginç açıklamalarla gündeme damga vuruyorlar.
AK Parti ve hükümetinden, yerel seçim sonuçları için kendilerinden emin ve güven duyulan sözler duyuluyor. Bursa’nın milletvekillerinden Kemal Şerbetçioğlu, iddialı bekleyişi yorumlarken, “30 Mart’ta ülkemizin geleceğini oylayacağız ve sandıkları patlatacağız.” şeklinde konuşuyor.
Genel seçimlerde, her 2 kişiden 1’inin AK Parti’ye oy verdiğini da anımsatırken, böyle bir başarının artarak devam edeceğini söylüyor.
Nilüfer’in alınacağı vurgulanıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.