Hava Durumu

CHP’li başkandan Büyükşehir’e mühür şoku!

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2016 04:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 04:55
Belediyecilikte…
AK Parti ile CHP, Nilüfer’de 3 dönemdir karşı karşıya bulunurken, mevcut dönemle Mudanya’da aynı durum yaşanıyor.
Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirel açıklamalarıyla dikkati çekiyor.
Büyükşehir Belediyesi de, kendi gerekçeleriyle eleştirilere karşılık verirken, iddiaları da yalanlıyor ve soğukkanlı davranıyor.
Durum böyleyken…
Çarpıcı bir yeni gelişme daha yaşandı.
Üst yerel yönetim kurumunun, şirketi aracılığıyla işlettiği sosyal tesisin fiziki bir yeni düzenlemesi, ilçe belediyesince mühürlendi.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Ünal’ın, imar mevzuatıyla ilgili eleştirilerinin ardından, ilçe belediyesinin mühürlemeyi yaptığı konuşuluyor.
Bahçedeki mutfağın kapatılmasına yönelik camlı imalatın izni olduğu gerekçesiyle 20 bin TL dolayında para cezası düzenlediğini duyuyoruz.
Uygulamaya tepki var…
Sosyal tesisi, Büyükşehir Belediyesi adına işleten BURFAŞ’ın büyük bir fiziki uygulamaya girmediği ve betonarme yöntemi kullanmadığına dikkat çekiliyor.
İlçe belediyesinin tutumu, üst yerel yönetime karşılık verme olarak yorumlanırken, siyaseten ‘soğuk savaş’ yorumları yeniden ortaya atılıyor.
Yaşananlara karşılık…
Büyükşehir Belediyesi, müdahaleyi ‘büyütülen mesele’ olarak yorumlarken, bahçedeki uygulamanın kayıt altına alınması için yine de ilçe belediyesine başvurduğunu öğrendik.

CHP’den Bursa’da kucaklaşma

CHP, bugün ve yarın Bursa’da Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın katılımıyla kitlesel önemli temaslar yürütecek.
Bugün,  il başkanlığı merkez olmak üzere, saat 13:00’te basın toplantısı. Hemşeri dernekleriyle saat 15:00 ve sendikalarla saat 16:00’da buluşma.
Yarınki program, Bursa Akademik Odalar Sarayı’nda, saa 11:00’de oda başkanlarıyla başlıyor.

Torun’dan soruna takip

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Diyarbakır başta olmak üzere kaldırılacağını öğrendikleri uçak seferleri için “Hatların artmasını beklerken, iptaller sürpriz oldu.” diyor.
İki hafta öncesiyle harekete geçerken, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı’yla görüşecek.” bilgisini paylaştı.

‘Merak konusu’ sorulara Altepe’den yanıtlar AS TV’de

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün saat 20:30’da AS TV’de ‘Yerel Bakış’ konuğumuz oluyor.
15 Temmuz’un gecesi…FETÖ/PDY ile mücadele ve soruşturmalarıyla oluşan gündem… Kentsel çözüm beklentileri… Başlıca projeler…
Yanıtlarıyla…
AS TV ekranında!
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.