Hava Durumu

CHP’nin mazeretine karşı, meydanlar farklı konuşuyor!

Yazının Giriş Tarihi: 08.02.2015 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.02.2015 07:34
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki buluşması, resmiyette siyasetten soyut olsa da, siyaseten iyi okumak gerekiyor.
Seçilmesinin ardından…
Topluma teşekkür etmeye dayandırılan organizasyonda, merkezi ve yerel yönetimlere ait projeler için de, iktidarın değil devletin töreni biçimi getirildiğini dün yazmıştık.
Cumhura teşekkürün edileceği buluşmaya, cumhurun arasından genelde AK Partililer ve seçmenlerinin katılımcı olduğu, yanlış bir tahmin olmayacaktır.
Atatürk Caddesi’nde konuşmasını yapacağı özel platform ve yakın çevresinde, öncesiyle beraber 5 saati geçirdik.
Buluşma, binlerce katılımla yapıldı.
Erdoğan’ın konuşması sırasında, Türk bayrağı ve Erdoğan’ın portresine ait bayraklar, ellerde taşınıyor ve sloganlar atılıyordu.
Meydan topluluğuna bakınca…
Ana muhalefet CHP’nin toplumu ve özellikle medyayı itham eden düşünce ve açıklamalarının, ne derece doğru olduğunu da tartışıyorduk.
Halk arasından…
Alt ve orta sınıfların fertleri, Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun buluşmalarına ilgili ve sadık kitleler olarak dikkati çekiyorlar.
Böyle derken…
AK Parti’nin medya ve halkla iletişim kurma ve organizasyon yürütebilme becerisini, başlı başına önemli etkenler görüyoruz.
Yanı sıra…
Görüntü ve psikoloji, iyi kullanılıyor.
Erdoğan’ın Bursa’daki buluşmasına katılanların geneli, CHP’nin iktidara karşı öne sürdüğü toplumun içerisinde bulunanlardan oluşuyor.
CHP olarak…
Yerel seçimlerde, kenar semtlerdeki insanların muhtaçlığı ve düşünce yapıları üzerinden kampanya yürütülmüştü.
Yırtık ayakkabı fotoğrafı simgeleştirildi. Su ve ulaşıma, indirim vaat edildi. Çok ciddi bir bütçe, tek elden yürütülen kampanyaya verildi.
Yine, kazanamadılar.
CHP’nin Bursa’yı dışlayan bir elle başarısız kampanya yürütmesi, ayrıca kronik sorunla örgütlü ve saha siyaseti yapılamayışı, Necati Şahin’e zarar verdi.

“KENTSEL” BULUŞMADA, AKAN'A BAKAN ÖVGÜSÜ!

Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın kentlerle buluşmaları, kentin düzeni ve toplumun can güvenliğini gündeme getiriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa halkıyla beraberliği için etkin sağlık önlemleri alınmaya ve yürütülmeye çalışıldı.
Kendi programı için aynı gün itibariyle Bursa’da bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hem Erdoğan’lı buluşma hem de kentin sağlık politikası ve yatırımları için Sağlık İl Müdürü Özcan Akan’la yakın diyalog içerisinde oldu.
Bir an…
Erdoğan’ın programı için alanın yanına kurulan Acil Müdahale Ünitesi’ni ziyaret eden, gereği yapılan halkla ilgilenen Müezzinoğlu, Akan’a da teşekkür etti.
Akan, Cumhurbaşkanı Koruma Müdürlüğü’nün katı uygulamasına rağmen, alanda rahatsızlanan ve tespit edilen fertlere gereğinin acilen yapılabilmesi için azami gayret gösterdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.