Hava Durumu

Harput’un medyayla “son” buluşması!

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2013 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2013 08:13

Sürpriz bir zamanlamayla merkeze alınan Bursa Valisi Şahabettin Harput, kente veda günleriyle dün de gazetecilerle bir araya geldi.
Bursa için…
Yeni, büyük ve iddialı hedeflerle görev yürütürken, termal kent kimliğinin canlandırılması ve güçlendirilmesine yönelik çaba ve çalışmalarıyla daima anılacak.
Ünlü marka otellerin de gelişi ve hatta bağlanmasıyla beraber, termal kent sürecinde ilerlemeler kaydedildiğini vurguluyordu.
Vaktiyle…
Belediyelerdeki aşamaların kolay gitmemesi ve yavaş seyretmesi nedeniyle rahatsızlığından söz ederken, artık termal kent olabilmenin önünün kesilemeyeceğini ve durdurulamayacağını dile getiriyordu.
Görevi süresince…
Merkezi yönetim kurumlarından koordineli çalışmalarını ve yöneten bürokratlarından da, kendi hızına uymalarını istiyordu.
Yanı sıra…
Kamusal yönetim kurumları nezdinde, kendisine fikir ve projeler getirilebilmesinde, arzu edilen seviyenin yakalanamadığı, dünkü konuşmasında da yer ediyordu.
Açıklamalarına göre…
Halkın kolay ulaşabildiği ve arasında olan, düşünce, sorun ve beklentilere kulak veren, çalışmalar ve süreçlerini oluşturan bir Valilik Makamı bırakılıyordu.
Şahsi ve yönetimsel ilkeleriyle beraber yürütülen devlet makamında, Bursa’dan kendisini üzen özellikle bir hususa da değindi.
Bursaspor’un Beşiktaş’la kentte oynayacağı maç günü yaşanan ve sonuçlarıyla ilgili olarak, görev makamı için yöneltilen suçlama ve tepkilere sitemi vardı.
Doğrular için…
Çocuğu bile suç işlese, kelepçesini takıp hapse atacak kadar ilkeli oluşunu ve duruşunu ifade ediyordu.
Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın stadyumdaki töreninde, tribünlerden protesto edilmesine sitem ve üzüntüsünü de, paylaşıyordu.
Sözlerinin en başında, “Her şeyin bir sonu vardır. Hayatın da, bir sonu vardır” diyen Harput, son noktasıyla da “Farklı Vali oldum!” şeklinde konuşuyordu.
Bu arada…
Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, yönetimsel merkezin de yer aldığı Merinos Parkı’nda, 13 Ağustos’ta saat 11.00’de Harput’a uğurlama töreni düzenleneceğini duyurdu.

Umduğunuz yarınlara…

Değerli okuyucularımız…
Umduğunuz yarınlara vesile olması, ektiğiniz ve ekeceğiniz umut başaklarını, yarınlarınızda mutluluk olarak biçebilmeniz dileğiyle Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.