Hava Durumu

İnegöl’ü taçlandıran ‘buluşma’

Yazının Giriş Tarihi: 13.11.2016 00:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 00:35
Bursa’yı farklı yapan ve yukarılara taşıyan özelliklerin arasında, İnegöl’ün mobilyacılığı da özel yer tutuyor.
Mobilyasıyla...
Dünyada bilinen ve ihracatı bulunan, yeni dış pazarlara açılmak isteyen İnegöl, düzenlediği fuarıyla kendisini bir kez daha göstermiş oluyor.
Sektörel başarı ve konumu gösteren 36. İnegöl Mobilya Fuarı, işbirliği için başka kentler ve farklı ülkelerden yoğun ziyaretçi aldı.
Dün itibariyle halk tarafından da ziyaret edilebilen fuar, MODEF Fuarcılık’ın deneyimi ve merkezi olarak, 8 Kasım’da kapılarını açmıştı.
İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve İnegöl Ticaret Odası ile İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın yer aldığı MODEF Fuarcılık, mobilyacılıkta dünyanın prestijli, referans alınan sayılı fuarından birini düzenliyor.
Pek çok ilden büyük İnegöl’ün konumunu ve sanayi dinamizmini gözler önüne seren fuar, ihracatta ciddi getiri sağlayan bir sektörün ilçedeki etken rolünü yürütüyor.
İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve MODEF Fuarcılık’ın yönetim kurulu başkanlıklarını yürüten Yavuz Uludağ’la konuştuk.
Özgüven ve daha büyük başarılara ulaşabilmenin düşünce ve hedeflerini not ederken, muazzam bir yeni fuar merkezi projesinin sürecini not ediyorduk.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sektör için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor.  Yöreden AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de, yeni projeyi gündeminde ele alıyor.

Ünlüler ‘dayanışma’ sahnesinde

Nilüfer Belediyesi, Koza Lions Kulübü ve POPSAV işbirliğiyle 16 Kasım’daki özel gecede, bir dönemin ünlüleri sahne alacaklar.
Kurum ve toplum dayanışmanın yeni bir güzel örneğiyle ‘Alzheimer Hasta Konukevi’ projesine, mali destek sağlanacak. 
Başkan Mustafa Bozbey, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konser için “Sesimizi duyan herkesi davet ediyorum.” diyor.

Nilüfer’de tarıma ‘destek’

Planlı kentleşme denilince ilk akla gelen Nilüfer Belediyesi, kırsal kesimin desteklenmesi için de hizmetlerde bulunuluyor.
Tarımsal ürün çeşitliliği için çalışmalara geçen yıl Atlas ve İnegazi’de başlanırken, yeni bir adımla Unçukuru’nda da 18 bin çilek fidesi dağıtıldı.

Merhum Şahin’in vefatının yıldönümü

Büyükşehir Belediyesi’ne 2004-2009 döneminde başkanlık yapan Hikmet Şahin, vefatının 7.yıldönümünde anıldı. Silahlı saldırıyla hayatını kaybeden Şahin, yeniden ancak başka siyasi partiden aday ilk büyükşehir belediye başkanıydı. İsmi, döneminde yapılan Kent Hali’ne verilmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.