Hava Durumu

Kızdı ve istifa ediyor, Erdoğan’ı destekliyor!

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2014 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2014 08:05

Türkiye… Sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanı için… Halk oylaması olacak.
Denilen…
“İlk sivil cumhurbaşkanı seçilecek”
Sürece bakarsak…
Siyasi partiler, yeniden yarışıyor.
Farklı çevreler…
Açıklamalar yapıyor.
Destek ve eleştiriler yürütülüyor.
Dün…
Belediye-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Abdullah Naci Levent, telefon hattımızın diğer ucunodaydı ve görüş paylaşımında bulunuyordu.
Açıkça…
Konuştu:
“Belediye-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı olarak, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum.”
Oy verecek.
Ardından…
“Anamın ak sütü gibi helal olsun”
Böylesine net düşünce ve tutumunun karar gerekçeleri olarak da, CHP’nin durumu ve DP’nin tutumunu ifade ediyor.
Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığını gündeme getiren ve sağlayan CHP, çelişkili bir yapı ve durumla eleştiriliyor.
Vurguluyor…
“CHP’nin temeli var mı ki, kendi çatısı olsun. Kendi çatısı olmayan’ın, çatı adayı olmaz.”
Ayrıca…
Levent, DP’ye 32 yıllık üyeliğini ve devamında DYP’de yer almış olmasını gündeme getirerek, “Bugün, DP’nin CHP’ye yama olması nedeniyle DP’den de istifa kararı aldım” şeklinde konuşuyor.
Erdoğan’a desteğini açıklarken, Bursa’nın Yıldırım, Mudanya, Karacabey ve Orhangazi belediyelerinde örgütlü sendikasının camiası için de mesaj vermiş oluyor.

 

BÜYÜKŞEHİR'DEN POLİSİYE İCRAAT!

 

Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü’ne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü için yeni hizmet binası yapacak.
Gerekçesi…
Atılan imzalar!
Acemler Köprülü Kavşağı’nın güneybatısından Dikkaldırım ve kente bağlantının rahatlatılması için dönüşteki bölgede yer alan Emniyet’in binası ve sosyal tesisi yıkılacak.
Yerel yönetim olarak…
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele hizmetlerinin yürütüleceği; Dikkaldırım’da kaba inşaat seviyesiyle yeni hizmet binası gerçekleştirilecek. Kaba inşaat kapsamında, mekanik ve elektrik imalatlarının yapılması da öngörülüyor.
Söz konusu yeni binanın devreye girmesinin ardından da, Acemler Köprülü Kavşağı’nda yıllardan beri gereklilik oluşturan düzenleme gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi, bir başka işbirliği kapsamında, Roman halkının genel ikamet çevreleri olan Meydancık-Kamberlar bölgesine MOBESE sistemini de kuruyor.

 

ÖDÜLLE DÖNDÜLER!

 

Uludağ Üniversitesi Halk Dansları Grubu, İspanya’nın Barcelona kentindeki yarışmadan, ikincilik ödülüyle dönerek, sevindirdi.
32. Cantonigros Müzik ve Dans Yarışması’nda, 1985’ten beri Türkiye’nin derece elde edemediğini dikkate alırsak, 21 ülke arasındaki başarının anlamı büyük oluyor.
İkincilik, yarışma jürisinin oylarıyla gelirken, halktan oluşan jürinin oylarıyla ise, dördüncülük elde edildiği bildirildi.
Öğretim görevlisi Nazım Gürak’ın yönetiminde, 28 dansçı ve 2 müzisyenden oluşan bir temsilde, Artvin, Zeybek, Karadeniz, Roman, Semazen, Halay gösterimleri gerçekleştirildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.