Hava Durumu

MHP İl Başkanı: “Sandık rekabetine, daima hazırız!”

Yazının Giriş Tarihi: 08.07.2016 04:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 04:49
MHP’nin Bursa’daki bayramlaşması, iç muhalefet açısından açısından öne sürülen düşünce ve fiyasko beklentilerini boşa çıkardı.
İmzacılarla kutuplaşmak ve hedef yapılmak yerine, kardeş olarak görülmeleri ve tek aile fotoğrafında yer almaya devam edebilmeleri, sağduyulu davranıştı.
İmzacı ilçe başkanları ve delegelerden katılımlar, olağanüstü kurultayın önünün kapanmasıyla da önem taşıyordu.
Yönetici ve meclis üyeleriyle sohbet ettik.
MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, hem teşkilat hem de kızdıkları malum bazı çevreler açısından, çarpıcı düşüncelerini paylaştı.



Ülkücüler’in, davası için bir ve beraber olabilmeyi düşünebilen, çekilmek istendiği mecralara karşı, neler yapabileceğini bilen bir camia olduğunu söylüyor.
Yaşadıkları olumsuz gelişmelerin, geride kalacağını belirtiyor. Farklı, ayrı hareketin içerisine kapılanların, asıl ve ortak doğrunun bilinciyle davranacağını belirtiyor.
Olumsuz gelişmelerin karşısında, MHP’nin yıkılmayacağını ve bölünmeyeceğini belirten Topçu, “Ülkücü camiası, iç ve dış güç oyunlarına gelmeyecektir.” ifadesini kullanıyor.
‘Yeni Anayasa’ ve ‘Devlet Başkanlığı Sistemi’ nedeniyle sandık sürecini anımsatınca,  “Biz Ülkücü camiası olarak, sandık rekabetine ve saha siyasetine daima hep hazırız...” diyor.

Dündar’dan “1326 ruhu!” mesajı


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Rumeli Dernekleri Federasyonu’nun (RUDEF) bayramlaşmasında,  AK Parti’nin ülkeye hizmetini vurguladı.
Osmanlı Devleti’in yazılmaya başlandığı Bursa’nın 1326’daki fethine atıfla “1326 ruhu, diriliş ve yükselişle yeniden yaşanıyor.” diyor.
Bursa’daki Rumeli camiasına ağabeylik yapan RUDEF Genel Başkanı Şuayip Toprak’a da övgüde bulundu.

Cumalıkızık’a ‘bayramlık’ tatilci akını


Uzatmalı bayram tatili, turizm göçü yaptırıyor.
Bursa’da Cumalıkızık’ın, artık UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alması da, kentin tarih turizmine güç katıyor.
Yoğun ilgi, paylaşımlarıyla sosyal medyaya yansırken, otopark ihtiyacı ve kalabalık yakınmaları oluyor.

DSP’de Özbilge’nin ‘bayramlık’ gurbeti


Bursa’nın emektar ve vefakar demokratik sol siyasetçisi Murat Özbilge, ‘DSP Genel Başkan Yardımcısı’ olarak, bayramı Ankara’da karşıladı.
Genel Merkez’deki programda yerini alırken, diğer siyasi partilerin genel merkezlerine düzenlenen kutlama ziyaretlerinin de, heyet başkanlığını yaptı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.