Hava Durumu

Müezzinoğlu’nun ardından, CHP’li Aydın’da ‘endişe!

Yazının Giriş Tarihi: 27.05.2016 06:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 06:37
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın dünkü medya buluşmasında, istatistiki rakamlarıyla beraber, 6 aylık faaliyetlerini dinledik.
TBMM Grup Yönetimi’nde yer alması nedeniyle sorumluluğu fazla ve Bursa için de, görevini layıkıyla yaptığını gösteriyordu.
Dağ yöresinden olan ve AK Parti ve MHP’li yöre milletvekilerine kıyasla yöresini ve diğer ilçeleri hallaç pamuğu gibi atıyor.
Halk arasında oluşuyla…
Seveni de fazla oluyor.
Eczacılığını da dikkate alarak…
Bursa’nın miilletvvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun ‘Sağlık Bakanlığı’görevinden ayrılmasına ne cevap vereceğini merak ediyorduk.
Bursa sorumluluğuyla…
Centilmence konuştu.
Sağlık hizmetlerindeki sıkıntı ve beklentilerden  söz etse de, Müezzinoğlu’nun kabinedeki dönemiyle  olumlu gelişmelerin ve ilerlemelerin yaşandığını söylüyordu.
Yeni hastane projeleriyle…
Tamamlanan, biten ve yapılacak projelere değinen Aydın, Müezzinoğlu’nun görevden ayrılmasını, bir kayıp olarak yorumladı.
Yeni Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ’ın dönemiyle…
Tereddüt ve endişe taşıdığını önemle dile getiriyor.
Söylediği…
“Sayın Akdağ’ın daha önceki bakanlığı döneminde, kendisine ulaşabilmenin zor ve hatta imkansız olduğunu, telefonla arama ve notlara geri dönülmediğini duyuyoruz.”
AK Parti’nin, Bursa’ya hizmette Ankara’da yavaş kaldığını ve büyük projelerin sahiplenilmesi açısından, iktidar milletvekillerine temel görev düştüğünü de söylüyordu.

Nilüfer’de kadınlara ‘sesleniş’


Büyükşehir Belediyesi’nin Nilüfer’de planladığı ‘Kayapa Çöp Depolama ve Yakma Tesisi’ karşıtı platform, tepki duyarlılığı için kadınları ‘hedef kitle’ kabul ediyor.
Başköy’de, kadınlarla bir araya gelinidi. Projenin olumsuz etkilerini iddia eden bilgilendirme yapıldı.
Platform adına açıklamada, “Kadınlar bu davaya sahip çıkarsa kimse Kayapa’ya bu tesisi yapamaz.” deniliyor.

Büyükşehir’de ‘huzurevi’ dayanışması


Büyükşehir Belediyesi’nin, huzurevi hizmetleri için dayanışma geleneği kermes ve yiyecek şenliği, bu yıl 29 Mayıs’ta yapılacak.
Kaplıkaya’daki Huzurevi Tesisleri’nin açık alanında gerçekleştirilecek organizasyon, konuklarını 10:00-18:00 saatleri arasında kabul edecek.

Ustanın objektifinden ‘Bir Bursa Masalı’


Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar’ın objektifinden ‘Bir Bursa Masalı’ sergisi, bugün saat 14:00’te Bursa Kent Müzesi’nde açılıyor.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.