Hava Durumu

Muhalefette, çelişkinin böylesi!

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2013 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2013 08:22

“CHP’den beklenen performans ve seslilik, gerçekleşmedi. MHP de, Büyükşehir’deki suskunluğuyla tarihsel kayıplık sergiledi.”
Böyle demiştik…
AK Parti’nin, hem kendi içerisindeki rekabeti hem de siyasi partilerle yürütülen rekabetinde, kentsel siyaseti tek yürüten olmaya devam ettiğini de düşünüyorduk.
Belediye meclislerindeki siyasi partilerin grup başkanlıkları, Büyükşehir’de il başkanı ve ilçelerinde ilçe başkanı tarafından yürütülür.
En büyük ilçede, farklı MHP var.
Nitekim…
Makalemiz üzerine iletide bulunan Osmangazi Belediye Meclisi’nin MHP sözcüsü Cemil Aydın, bir sorumluluk bilincinin varlığını paylaşmak istiyordu.
Aydın, “Kentsel dönüşüm, tramvay, gayrımenkul satışları, hafif raylı sistem ve havalimanı konularında sizde biliyorsunuz ki gerek meclis de gerekse basında çok geniş ve kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk.” diyor.
Ayrıca…
Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçedeki uygulamaları için de “Büyükşehir Belediyesi’nin, Osmangazi Meclisi’ni yok saymasını ve bu duruma, AKP'li başkanlığın ve meclis üyelerinin sessiz kalmasını da yadırgadık.” diye konuşuyor.
MHP Osmangazi İlçe Başkan Adem Dönmez’in teşkilat çalışmaları ve ilçe belediye meclisinin üyeleri, sahadaki performanslarıyla da dikkati çekiyorlar.

 

Çeyrek milyon mektup!

AK Parti’de, Yıldırım’a belediye başkan adaylığı için yarışa giren İsmail Hakkı Edebali, anket ve değerlendirme sürecini en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor.
Göreve seçilirse, makam odasının kapısını sökmeyi vaat eden Edebali, aday adaylığını bildirmesinden sonra, 3 günde çeyrek milyon adrese mektup ulaştırdı.
Yıldırım Belediyesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm sürecinin dikkate alındığı, “Yüksek lisans tezini de, kentsel dönüşüm üzerine veren bir inşaat mühendisi olarak…”sözleriyle anlaşılıyor.

 

Olimpiyat vaat etti!

Kestel’e belediye başkanı olabilmek için AK Parti’den aday adayı olan Mustafa Ülker, başlıca detayları verilen vaatleriyle dikkati çekiyor.
Dikkatimizi çeken…
Olimpiyat da, vaat ediliyor!
İlçenin sınırları itibariyle…
Uludağ’ın eteklerinde yer alan ve kış sporlarının geleceği için önemsenen Alaçam da dikkate alınarak, “2026 yılında, dünya çapında yapılacak Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapılarak, Kestel ve Bursa’nın tanıtımına katkıda sağlanması…” deniliyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.