Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Raylı eleştiriye devam!

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2013 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2013 08:06

Büyükşehir Belediyesi’ne başkan adaylığı için AK Parti’de adı geçen İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, gazetecileri bir araya getirecek.
Sanılanın aksine…
Bursa’nın ulaşım politikası ve icraatında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye muhalefetiyle bilinen Şahin, yine böyle konuşmaya hazırlanıyor.
Raylı sistem icraatı!
Dolayısıyla…
Altepe, boy hedefi!
Yarın…
Bursa Hafif Raylı Sistem’de Arabayatağı- Kestel Hattı, yapılması düşünülen Yeni Tramvay Hatları ile Bursa Ulaşım Ana Planı, çeşitli gerekçelerle ele alınacak.
Daha önce…
Kentin batısına ait ilave hat uygulamasını, proje değişiklikleri açısından tartışmaya açan Şahin, şimdi de kentin doğusundaki uygulamayı gündeme taşıyor.
Özellikle…
Parasal boyut!
Raylı sistem açısından…
Açıklama ve ortaya konulacak durumun, raylı sistemin yüklenicisi olan müteahhitle ilgili olmadığı, Büyükşehir Belediyesi’nin plan, program, proje ve süreç yönetimine dayandığı kaydedildi.
Aylar önce…
Ulaşım konulu bir başka basın toplantısında, konusu aylar önce belirtilmiş olan yeni değerlendirme de, şimdi ortaya konulacak.
Şahin’le konuştuk.
Öncelikle…
Diyor ki:
“Fazla söze hacet yok, rakamlara konuşacağız. “
Yani…
Yorumu, halka bırakıyor.
Büyükşehir Belediyesi’ne başkan adaylığı için adı geçenler arasında yer alan Şahin, basın toplantısının farklı algılanmamasını bekleyecektir, ancak biz de yorumu halka bırakıyoruz. 

ORHANGAZİ MUAMMASI!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin Bursa’nın Orhangazi ilçesinin de kazanılabilmesini istiyor.
Geçen hafta…
İlçeden kendisini ziyarete gelen teşkilat topluluğuna, “Çok çalışmanız lazım.” diyerek, nasihatta bulunduğunu aktarmıştık.
İlçeyi yönetebilmek için 8 aday adayının bulunduğu ilçede, genel merkez tarafından yapılacak aday tercihi de, merak ediliyor.
38 yaşıyla…
Ticaret ve sanayi odasının eski meclis başkanlarından ve ilçe belediye meclis üyeliği deneyimi de bulunan Bekir Aydın, kendisinden emin..
Bir zamanlar il olabilme hayali olan ilçede, değişim ve gelişimle beraber, hedeflere varabilmeyi ve beklentileri gerçekleştirmeyi vaat ediyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.