Hava Durumu

Sağlık Bakanı’na, kaderin cilvesi…

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2015 08:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2015 08:34
Bursa’da… AK Parti ve iktidar rüzgarı esecek. Mayıs süresince…
İcraata, törenler planlanıyor.
Büyük miting öncesi…
9 Mayıs’a, hazırlık yapılıyor.
Devlet tarafından…
Farklı hastane ve ünitelerden oluşan ve 2006’dan beri konuşulan Entegre Sağlık Kampüsü’ne, temel atma töreni düzenlenecek.
Bugünleri, görmüş olacağız.
İcraat alanıyla…
Dünden bugüne ne zaman olacağı merak edilen temel atma törenine mutlaka, dönemin sağlık bakanı gelecekti.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kendi görev süresince henüz gerçekleşmeyen böyle bir törende, şimdi bu kentin milletvekili adayı olarak ilk harcı dökmüş olacak.
AK Parti’nin iktidarına ve kendisinin de göreve devamında, Bursa’nın en büyük sağlık hizmeti projesi için birincil sorumluluk taşıyacak.
Bir sağlık bakanı için, kaderin cilvesi!
Özel sektörün, bazı diğer ünitelerle işletme haklarını elde edeceği projenin planlandığı süreçle yapılması için “Sağlık Bakanı’nın kenti” baskısı gündeme gelecektir.
Haydi hayırlısı!
Düzenlenecek törenle...
Milletvekilliğine ve kente veda sürecinde olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve kentine dönecek olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’le de beraber, hep hatırlanacak bir fotoğraf da, tarihe geçecek.

Büyükşehir’den 50 bin kişi ve aileye yardım…

Ramazan yaklaşıyor.
Bu nedenle…
Aktif sosyal politika ve uygulamlarını yürüten belediyeler, hazırlıklara ilişkin yasal süreçlere de başlamış bulunuyorlar.
Büyükşehir Belediyesi, fakir, muhtaç ve dar gelirli kişi ve ailelere destek amacıyla toplam 45 bin gıda paketi ve 5 bin alışveriş kartının dağıtımını yapacak.Ramazan dönemlerinde belediyeler ve kaymakamlıklar yardım uygulamalarıyla sofralara katkıda bulunuyorlar

“Trafik” otoritesi şart!

Şu, bir gerçek…
Trafikteki karmaşanın ve devam eden sorunların başlıca nedeni, kurallara riayet edilmemesi ve en başta saygının gözardı edilmesidir. 
Tuhaf olan…
Çarpışan oto misali, taşıt kullanılıyor.
Etkin denetim şart!
Motosikletliler de, artık sorun oluyor.
Ucuz ve kolay ulaşım aracı olması, yanı sıra kurye hizmetlerinin yaygınlaşması, yollarda karşı tarafın da dikkatli olmasını gerektiriyor.
Kasksız kullanım da, yaygın soruna dönüştü.
Emniyet Müdürlüğü’ne ait binaların önlerinden bile, bilinçsiz ve kasksız geçen motosikletliler geçiyor ve böyle davranış alışkanlığı bulunuyor.
Kurumsal çalışmalar ve uygulamalar için binek taşıt ve motoksiklet bağışlarının yapıldığı Emniyet’te, saha çalışması görülmek isteniyor.

“Bursa’nın Sultanları” için Ankara daveti

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Challenge Kupası'nı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımının başarısını, yabancı otoriteler de takdir ediyor.
Antalya’da, gelecek yılın Avrupa Kupaları’na katılım mücadelesi veriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesi gündemde bulunuyor.
Bu arada…
Devletin uluslararası bireysel ve takım başarıları için yürüttüğü ödüllendirmeden yararlanılması için de, başvuru yapıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.