Hava Durumu

Şahin’den 29 bin önseçim mektubu!

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2015 06:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 06:48
CHP’de milletvekili aday adayı Necati Şahin, milletvekili adaylarını belirleyecek olan önseçim öncesi, 29 bin üyeye mektup gönderdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilke, milli değer ve hassasiyetlerine, öncelikle değiniliyor.
AK Parti’nin de siyasi irade ve hükümet uygulamaları eleştirilirken, veciz bir sözle de, “Çürümüş armut dalında durmaz” vurgusu yapılıyor.
 Devamında, “Bu ağacı silkelemenin zamanı… Karanlık yeterince uzadı, aydınlığa ulaşmanın tam zamanı…” ifadesi kullanılıyor.
Şahin, CHP camiası içerisinde ve CHP olarak da halkla kucaklaşma mesajı verirken, iktidar olabilmenin yolunda “Çalışmalıyız…” deniliyor.
Önseçim mesajını sona bırakırken…
Duygusal yüklemle konuşuyor.
Sayılı saatler kala…
“Olabildikçe her birinize dokunmak, kucaklaşmak için gösterdiğim gayret ve çabama rağmen, ulaşamadığım siz dostlarıma el yazımla yazdığım bu mektupla dokunduğumu düşünüyorum.”

CHP’li Demiröz’e göre, Bursa yanıltılıyor!

Bursa’nın iktidara mensup milletvekilleri, il geneli itibariyle milyarlarca liralık hizmet yapıldığından söz ediyor, ancak ana muhalefet milletvekili İlhan Demiröz, tam tersini savunuyor.
Konuğumuz olan Demiröz, halkın yanıltıldığını iddia ediyor.
AK Parti’nin 2002’den 2014’e tüm iktidarı döneminde Bursa’ya 15 milyar TL’yi aşkın yatırım yapıldığına ilişkin sözleri, hayretle karşılıyor ve “Yaşadığım Bursa, böyle değil!” diyor.
2013 yılından örneklemeyle Bursa’nın milli ekonomiye katkısının 6.7 milyar TL olduğunu, ancak resmi rakamlara göre yatırımın 533 milyon TL’de kaldığına işaret ediyor.
Bir yasama dönemi biterken…
Yapılan değerlendirmede, “Yapımı bitirilen veya hızla devam eden tek büyük projenin bile, ortada olmadığı” yorumu getiriliyor.

Bürokrasiyle mücadele, Yıldırım’a ödül getirdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin döneminde, hizmetlerin daha verimli ve etkin yürütülmesi, kentlilere azami kolaylığın sağlanması için yapılanma dikkati çekiyor.
Belge ve izin temini başta olmak üzere, internet üzerinden de hizmet alabilmeyi sağlayan e-belediye uygulamaları, ödül de getirdi.
Özel Kalem dergisi tarafından yürütülen Yerel Yönetim Ödülleri’nde, e-belediyecilik ödülünün sahibi, Yıldırım Belediyesi oldu. 

“Isparta Gülü”, önseçimde…

CHP Milletvekili İlhan Demiröz’ün ziyaretinde, önseçimi konuştuk.
Aday adayları, tercih pusulasındaki sıra numaraları için özel anlamlar yükleyerek, kolay hatırlanmayı ve bilinmeyi amaçlıyor.
Demiröz’ün sıra numarası 32 ve “Bursa’nın trafik kodu 16 ve iki katı 32. Yani 32 plaka kodlu kentin simgesi; Isparta Gülü olarak, partililerimizin desteğini bekliyorum.” diyor.

Nilüfer’e “afet”  ödülü!

Nilüfer Belediyesi, Türkiye’nin yerel yönetimlerini konu alan Özel Kalem dergisi tarafından, “Afete Hazırlık” projesiyle ödüle layık görüldü. 
Proje, ilçenin doğal ve insan kaynaklı her türlü afetlerde, deprem, yangın gibi risklere karşı hazırlıklı olmasını sağlamak amacını taşıyan  takım çalışmasını kapsıyor.
Başkan Mustafa Bozbey’in döneminde, farklı alan ve uygulamalarıyla alınan ulusal ve uluslararawsı ödüller dikkati çekiyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.