Hava Durumu

Şahin’den ‘kışkırtılma’ uyarısı!

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2016 05:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 05:03
TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Şahin, FETÖ’’nün yeni ihanetlerine karşı, milleti uyanık tutmaya çalışıyor.
Dış güçler tarafından desteklenen FETÖ’nün, yeni bir planla ‘milleti kışkırtma ve birbirine düşürme’ amacı taşıdığını vurguluyor.
AK Parti Nilüfer İlçe Danışma Meclisi’ndeki konuşmasındaki gibi, Artvin; Cerattepe’de maden ocağı projesi ve kültürel zenginliğin coğrafyası; Güneydoğu için ‘Suistimal’ uyarısı yapıyor.
Yabancı diplomatların, Doğu ve Güneydoğu’ya gittiklerine değinerek, dönem olarak böyle düşünce ve adımları, manidar olarak yorumluyor.
FETÖ’nun yeni ihanet planlarının başarıya ulaşmaması için de, özellikle yazılı  görsel ve sosyal medya mecralarıyla prim verilmemesi gerektiğini vurguluyor.
‘Zihin bulanıklığı’ uyarısı yapılıyor.
Devletin güçlü, halkın da Cumhuriyet ve Demokrasi’den memnun olduğunu ifade ederek, “Devletçe ve milletçe, illegal yapı ve yapılanmalara, asla müsaade edilmeyecektir.” diyor.
15 Temmuz’un gecesini…
Şahin, devlet ve milletçe neler yapılabileceğinin göstergesi olarak belirtirken, “Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifa diliyor ve minnet duyuyoruz.” ifadesini kullanıyor.
Moddy’s’in, Türkiye ve bankaların notlarını kırmasını, finansal argümanlarla darbe düşüncesi olarak yorumluyor.
Yenikapı’da, iktidar ve muhalefetle ortaya konulan bir başka kenetlenme ruhunun devam edebilmesini de, önemle ifade ediyor. 

Muş’a uçak,yeniden

Bursa’dan Diyarbakır, Muş ve Samsun’a seferlerine kış iptaline karşı, girişimlerde ilk olumlu sonuç alındı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sosyal medya aracılığıyla Muş ve çevre iller için müjde vererek, “Bursa ile Muş arasındaki tarifeli seferleri kış döneminde iptal kararını revize ederek seferlere devam kararı aldı.Hayırlı olsun.” diyordu.

Bursa’da ‘dinozor’ dolaşıyor

Büyükşehir Belediyesi, yönetimindeki Bursa Bilim Teknoloji Merkezi’nde izlenime sunulan ‘Devr-i Dinozor’ sergisinin tanıtımı için Bursa caddelerinde dinozor kopyalarını dolaştırıyor.
Başkan Recep Altepe, hayret ettiren dinozor ve halkla beraber hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yabancı işadamları ‘ticaret’ için geldiler

BTSO’nın kurumsal öncülüğündeki ‘Tekstil UR-GE Projesi’ kapsamında, yerel firmalarla işbirliği için yabancı işadamları konuk ediliyor. 
Küresel rekabetin geliştirilmesi için Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen uygulamaya, 22 ülkenin 200’e yakın işadamı katılımcı oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.