Hava Durumu

‘Yenikapı’ buluşmasına eleştiri!

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2016 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 04:54
Yenikapı Mitingi’nin yankıları sürerken…
DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, seçimlere giren tüm siyasi parti liderlerinin katılmaları gerekirken, böyle olmamasına tepki gösteriyor.
Demokrasinin, araç olmaması gerektiğinden söz ederek, “Yenikapı Mitingi’ni, hiç kimse de siyaseten devşirmeye kalkmasın.” diyor.
Milletin, darbe girişimine karşı koyması ve kahmanlıkları nedeniyle de, duygulu ve övgülü ifadelere yer veriyor.
Özbilge, “Türk Milleti, damarlarındaki asil kandaki gerekliliği, bir kez daha göstermiştir. Türk Devleti, faşist, darbeci teröristler tarafından fişi çekilerek ortadan kaldırılmak istendi.” şeklinde konuşuyor.
Devamla…
“Türk Milleti, asil kandan aldığı güçle demokrasimize, laik, sosyal hukuk devleti değerlerine sahip çıkmıştır.”
Bülent Ecevit’i, Fethullah Gülen’le ilişkilendirme cüretini gösterenlere“Sayın Ecevit’i ağza almak için beynin ve gönlün temiz olması gerekiyor.” diyerek çatıyor.
Ecevit’in, darbelere karşı olan ve mağduriyetler yaşamış siyasetçi ve devlet adamı olduğunu hatırlatırken, DSP’yi kurarken, inançlara saygılı laiklik ilkesini ortaya koyduğunu da anımsatıyor. 
Özbilge, kışla, cami ve yargıya siyaset sokulmaması gerektiği ederken, ülkenin hassas ilkelerine önem ve sadakatla “Türkiye, fabrika ayarlarına dönülmelidir.” diyor.

Komşudan öğrenciler Bursa’da

Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa’da komşu ülkeden 80 dolayında öğrenciyi, yaz programıyla konuk etmeye başladı.
AK Parti’li Mustafa Öztürk’ün, milletvekilliği döneminde, Türkiye-Bulgaristan Dostluk Grubu’na başkanlığıyla başlatılan uygulama…
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURFAŞ Kayhan Döner Sofrası’ndaki özel yemekle konuklara “Hoş geldin” denildi.

Gönüllerde taht kuran milletvekili

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’in, yeni öğretmen atamaları için mücadelesi ve kaydedilen sonuçlarla gönüllerde taht kurmuştu.
Sosyal medyadaki yeni paylaşım, dikkatimizi çekiyor ve “Karşı görüşlerde olsak da, ülkücü camiada da bir kardeşiniz var artık.” deniliyor.

Belediye başkanları için ‘cuma’ günleri çok özel



Cuma Namazı’na katılan belediye başkanları, çıkışta da halkla sohbet ediyorlar. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yeni durağı da, Hamamlıkızık Camii’ydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.