Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi 2. darbe girişimine karşı, araçlarıyla teyakkuzda

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2016 05:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 05:04
Resmi açıklamalarla…
Darbe girişiminin bertaraf edildiğinden söz ediliyor, ancak meydanlardaki ‘demokrasi nöbeti’ buluşmalarıyla milletin önlemi de devam ediyor.
Yeni girişime karşı…
Şirketler ve vatandaşlar arasında, araçlarıyla olası yeni harekete engel olmak isteyenleri duyuyoruz ve görüyoruz.
Çağrılar, dikkati çekiyor.
Sosyal medya aracılığıyla…
Bursa’da, AK Parti’nin tanınmış siyasetçilerinden Refik Özen, “Belediyelerimiz, tonajlı kamyonlarının şöförlerini gece nöbette tutmasında fayda var… Haberler, tedbirli olmayı gerektiriyor...” ifadesinde bulunuyor.
Yorumlar…
Orhan Şahin ismindeki bir kentli, “Başkanım! Sıkıntı yok. 24 saat hazırız. Lastiği ve direksiyonu olan her aracı milletimiz vatan için kullanır.” diyor.
Abdulkadir Karadaş ismindeki bir başka kentli de, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin talimatıyla kamyon ve iş makinelerinin 24 saat hazırda beklediğini söylüyordu.
Başkan Edebali’yle konuştuk.
Demokrasi için…
Yeni bir darbe hareketine karşı, üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerinden söz ederken, “Sayın Valimizle görüştük. Çöp kamyonlarımızla da göreve hazır olduğumuzu, ifade ettik.” bilgisini paylaştı.
Edebali, bir açıklamasıyla FETÖ/PDY karşıtı mücadeleyi ilk başlatan kent yöneticilerinden olduğunu da belirterek, “Bu örgüte, Yıldırım’da geçit vermeyeceğiz.” demişti. 

Tamirciden tıp merkezine ‘bağış’

Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Metin Battal’ın dün sosyal medyadaki bir paylaşımı, anlamlı bir vatandaş davranışını anlatıyordu.
Oto tamirciliği yapan; mahallesinden bir esnaf arkadaşının, Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’ndeki hizmetlere katkı için tekerlekli sandalye bağışladığını vurguluyordu.
Hayırsever esnaf, Erkan Hazım’a teşekkür ediyordu.

Bakan Özhaseki’den ‘tepki’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamada, “WhatsApp hesabından grup oluşturup, şahsıma ve milletimize yönelik tehdit dolu açıklamalar yapılıyor.” deniliyor.
Tahmin ve kuşku olarak…
‘ABD merkezli’ ve ‘FETÖ/PDY’

Tanklara kafa tutan vatandaşa, Bursa’dan ‘siyasetçi’ ziyareti

İstanbul’da tankların önüne atılan Sabri Ünal’ın cesur görüntüleri de unutulmayacak.
AK Parti’nin Bursa’daki siyasetçilerinden Abdurrahman Tığ, demokrasiye sahip çıkmak için kendi canını gözden çıkaran hemşerisi Ünal’ı hastanede ziyaret etti, şükranlarını ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.