Hava Durumu

Arınç geri çevirmedi

Yazının Giriş Tarihi: 15.09.2012 10:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.09.2012 10:32

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yarın Bursaspor'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek. Arınç'ın Bursa programına dahil edilen ziyaret Yeşil Beyazlı kulüp açısından büyük önem taşıyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ilk kez Özcüce Tesisleri'nde Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelecek. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Arınç'la yaptıkları görüşmelerde "Sizi Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde görmek isteriz" sözleriyle davette bulunduğu, Başbakan Yardımcısı'nın da bu ısrarlı daveti geri çevirmediği öğrenildi.
 

BURSASPOR SİYASET ÜSTÜ
Ziyaret öncesi tesiste hummalı bir çalışma olduğu belirtiliyor. Başkan İbrahim Yazıcı'nın tüm yönetim kurulu üyelerine bu ziyarete eksiksiz katılmaları konusunda talimat verdiği ifade ediliyor. Geçen ay Sönmez Medya'ya yaptığı ziyarette Yeşil Beyazlı kulüple ilgili görüşlerini açıklayan Bülent Arınç, Bursaspor'un siyaset üstü olduğunu belirtmiş ve herkesin destek vermesi gerektiğinin altını çizmişti. Başbakan Yardımcısı, yeni stat konusunda da Bursaspor'un taleplerini bildiklerini söylemiş ve stadın isminin Timsah Arena olacağını açıklamıştı.

Küskünler bir araya gelmişti

Bülent Arınç Sönmez Medya'ya yaptığı ziyarette "Bursaspor ile Recep Altepe arasında bir iletişim noksanlığı varsa gidermek lazım" şeklinde görüş belirtmişti. Bu gelişme üzerine geçen hafta Altepe ile Yazıcı arasındaki buzların erimesi adına Vali Şahabettin Harput tarafları bir yemekte bir araya getirmiş, yemeğe teknik direktör Ertuğrul Sağlam da katılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.