Hava Durumu

Aşk filmi mutlu bitmedi

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2012 10:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 10:24

Ama aynı konulu film bu kez Sivas’ta vizyona girdi. Değişen bir şey yok…
Deplasmanda rakip karşısında öne geçiyorsun sonra da bu üstünlüğünü koruyamıyorsun. Bursaspor nasıl Twente karşısında dramatik bir sonla sahadan ayrıldıysa Sivas’ta da aynı rolü üstlendi. Ertuğrul Sağlam ve öğrencilerinin rol becerisi böyle gitmeye devam ederse son yılların baş aktörleri sıradan bir oyuncu kimliğine bürünecek.
Genç Okan ilk golünü atıyor… Deplasmanda erken gelen bu gol artı motivasyon sağlayacak bir unsur. Buna ek olarak Belluschi’nin jeneriklik füzesiyle iki farklı üstünlük sağlanıyor. Ama son çeyrek mutlu sonla bitecek aşk filmi bir anda Elm Sokağı kabusuna dönüşüyor. Peki hata nerede?
Bursaspor kendisi için önem taşıyan tüm maçlarda yaptığı panik nedeniyle hep kaybeden taraf oluyor. Bu durum artık bir hastalık haline geldi. Saha içinde ciddi bir problem var. Kenar yönetim buna bir türlü çare bulamıyor. Ligin en tecrübeli iki stoperine sahip olmana rağmen defansif hatalar Bursaspor’un başına çorap örüyor. Böyle giderse de örmeye devam edecek. İbrahim ve Ömer artık iyi bir ikiliden çok ‘ne zaman hata yapacaklar’ diye tribündekileri strese sokar hale geldi. Serdar dışındaki alternatifin şu an için olmaması Bursaspor’un transferde ne kadar iyi bir iş çıkardığını (!) gösterir bir durum aldı.
Problem sadece bu değil tabii ki…
Saha içinde artık gözle görünen bir agresiflik içinde futbolcular. Sağlam buna önlem almıyor ama tehlike her maçta geliyorum diyor. Elazığ maçında Pinto’ya küfür eden Ozan bu kez Vederson’a yumruk atacaktı. Sağlam konuyu “Maç içinde olur bunlar” deyip geçiştiriyor. Ama artık bu bir hastalık. Eğer iyileşmiyorsa mikrop tüm vücudu sarmadan kestirip atacaksın. Bu davranışlar Bursaspor’a yakışmıyor.
Elazığ, Antep ve Sivas. Bursaspor’un 9 puandan sadece 3 puan çıkarmayı başardığı ardı ardına 3 maç. Yineliyorum, Bursaspor rakiplerine kendi elleriyle verdiği bu puanları sezon sonunda çok arayacak. Yol artık düz değil virajlarla dolu. Otobanda gitmeye alışan Bursaspor sürekli vites küçültüyor. Vitesi bir de boşa atarsa ancak sadece yokuş aşağıya gidebilecek. Ya lastik patlar onu da inemezse…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.